Partner

Dell EMC

Styrk din forretning med løsninger fra Dell EMC

Efter opkøbet af EMC er Dell EMC nu den absolut største producent af IT-infrastrukturprodukter på markedet. I hele 15 Gartner Magic Quadrants er Dell EMC nu den førende producent, som samtidig investerer mere i R&D end nogen anden. Med sin omfattende produktportefølje kan Dell EMC løse opgaven, uanset om behovet er hos en mindre lokal eller en stor global virksomhed – fra eget datacenter til løsninger i skyen. Blandt andet derfor har vi hos SEC DATACOM investeret i et tæt samarbejde med Dell EMC.

Vi hjælper it-forhandlere med at skabe god forretning med løsninger baseret på Dell EMC teknologi.

Vi er it-distributør, serviceleverandør – og så ser vi muligheder. Også for din virksomhed. Men værdibaseret distribution kræver sit. De rette priser, de rigtige produkter og en indgående forståelse af vores forhandleres krav og behov. Vi har en nagelfast tro på, at vores kompetencer kan støtte dig og din forretning, og hermed sikre et langt og udbytterigt samarbejde.

Vores interesse ligger i succesfulde, langsigtede partnerskaber – ikke bare hurtig omsætning. Vi vil være nemme at handle med, og vi går gerne langt for at bevise det.

Kåret til årets Dell EMC distributør

Som partner med SEC DATACOM bliver du bakket op af Danmarks største og mest dedikerede Dell EMC team, som yder den bredeste support. Du kan få teknisk og kommerciel hjælp med pre-sale, logistik, installation og support gennem hele din salgsproces.

Gennem specialisering er vores team blevet kompetent i alle faser. Og uanset din opgaves størrelse kan vi hjælpe dig med at løse den. Blandt andet derfor har Dell EMC  udnævnt os til Årets Distributør.

Event
Rejs med os til Dell Technologies World 2018

Gå ikke glip af et at årets højdepunkter i it-branchen.
Maj måned 2018 vil Las Vegas være fyldt med it-entusiaster fra hele verden, som alle deltager i Dell Technologies World (tidligere Dell EMC World), verdens førende teknologi-konference for virksomheder.

Vi har sammensat en komplet rejsepakke med fly, hotel og SEC-arrangementer. Du har også muligheden for selv at stå for reservation af fly, mens vi sørger for booking af hotel samt sørger for at du bliver inviteret til vores arrangementer. Vil tilbyder samtidig at købe konference pas til Dell Technologies World til dig.

Server/Storage
Vild med spild? Bestil et gratis Infrastructure Assessment

I takt med den hastige teknologiske udvikling og de dertilhørende krav, kan der nemt opstå ”huller” i den eksisterende IT-infrastruktur. Huller som er vigtige at få lappet for at sikre virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

For at hjælpe dig med at tage de første skridt mod en moderne, ”vandtæt” og fremtidssikret IT-infrastruktur kan vores ekspertteam nu tilbyde et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment i samarbejde med Dell EMC. Det kan du bestille her.

Bliv Dell EMC partner
Kom med på Dell EMC-holdet

Dell EMC investerer mere end nogensinde før i nye teknologier, som skal afsættes gennem en stærk partnerkanal. Ud over en dyb og bred portefølje af de nyeste it-løsninger og produkter, har Dell EMC også introduceret markedets bedste partnerprogram.

 

 

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Dell EMC, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM