Partner

Dell EMC

Styrk din forretning med løsninger fra Dell EMC

Efter opkøbet af EMC er Dell EMC nu den absolut største producent af IT-infrastrukturprodukter på markedet. I hele 15 Gartner Magic Quadrants er Dell EMC nu den førende producent, som samtidig investerer mere i R&D end nogen anden. Med sin omfattende produktportefølje kan Dell EMC løse opgaven, uanset om behovet er hos en mindre lokal eller en stor global virksomhed – fra eget datacenter til løsninger i skyen. Blandt andet derfor har vi hos SEC DATACOM investeret i et tæt samarbejde med Dell EMC.

Vi hjælper it-forhandlere med at skabe god forretning med løsninger baseret på Dell EMC teknologi.

Vi er it-distributør, serviceleverandør – og så ser vi muligheder. Også for din virksomhed. Men værdibaseret distribution kræver sit. De rette priser, de rigtige produkter og en indgående forståelse af vores forhandleres krav og behov. Vi har en nagelfast tro på, at vores kompetencer kan støtte dig og din forretning, og hermed sikre et langt og udbytterigt samarbejde.

Vores interesse ligger i succesfulde, langsigtede partnerskaber – ikke bare hurtig omsætning. Vi vil være nemme at handle med, og vi går gerne langt for at bevise det.

Kåret til årets Dell EMC distributør

Som partner med SEC DATACOM bliver du bakket op af Danmarks største og mest dedikerede Dell EMC team, som yder den bredeste support. Du kan få teknisk og kommerciel hjælp med pre-sale, logistik, installation og support gennem hele din salgsproces.

Gennem specialisering er vores team blevet kompetent i alle faser. Og uanset din opgaves størrelse kan vi hjælpe dig med at løse den. Blandt andet derfor har Dell EMC  udnævnt os til Årets Distributør.

Server
Køb Dell EMC servere med præinstalleret Windows Server 2016.

Der er mange fordele ved at købe en Dell EMC PowerEdge server med præinstalleret Windows server 2016. Men helt overordnet er det en markant lavere pris og en lettere opsætning/deployment, der gør sig gældende.

Bliv Dell EMC partner
Kom med på Dell EMC-holdet

Dell EMC investerer mere end nogensinde før i nye teknologier, som skal afsættes gennem en stærk partnerkanal. Ud over en dyb og bred portefølje af de nyeste it-løsninger og produkter, har Dell EMC også introduceret markedets bedste partnerprogram.

 

 

Server/Storage
Vild med spild? Bestil et gratis Infrastructure Assessment

I takt med den hastige teknologiske udvikling og de dertilhørende krav, kan der nemt opstå ”huller” i den eksisterende IT-infrastruktur. Huller som er vigtige at få lappet for at sikre virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

For at hjælpe dig med at tage de første skridt mod en moderne, ”vandtæt” og fremtidssikret IT-infrastruktur kan vores ekspertteam nu tilbyde et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment i samarbejde med Dell EMC. Det kan du bestille her.

Server
Har du hjertet med i jeres it-transformation?

It tranformation er på agendaen hos mange virksomheder. Forretningsgange bliver lagt om og processer bliver digitale. Men en it-tranformation er kompleks, men med de rigtige teknologier kan den simplificeres.

Med introduktion af 14. generation af PowerEdge serien sætter Dell EMC igen nye standarder ved at levere servere med indbygget ny teknologi på flere væsentlige områder …

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Dell EMC, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM