Partner

Dell EMC

Styrk din forretning med løsninger fra Dell EMC

Efter opkøbet af EMC er Dell EMC nu den absolut største producent af IT-infrastrukturprodukter på markedet. I hele 15 Gartner Magic Quadrants er Dell EMC nu den førende producent, som samtidig investerer mere i R&D end nogen anden. Med sin omfattende produktportefølje kan Dell EMC løse opgaven, uanset om behovet er hos en mindre lokal eller en stor global virksomhed – fra eget datacenter til løsninger i skyen. Blandt andet derfor har vi hos SEC DATACOM investeret i et tæt samarbejde med Dell EMC.

Vi hjælper it-forhandlere med at skabe god forretning med løsninger baseret på Dell EMC teknologi.

Vi er it-distributør, serviceleverandør – og så ser vi muligheder. Også for din virksomhed. Men værdibaseret distribution kræver sit. De rette priser, de rigtige produkter og en indgående forståelse af vores forhandleres krav og behov. Vi har en nagelfast tro på, at vores kompetencer kan støtte dig og din forretning, og hermed sikre et langt og udbytterigt samarbejde. Vores interesse ligger i succesfulde, langsigtede partnerskaber – ikke bare hurtig omsætning. Vi vil være nemme at handle med, og vi går gerne langt for at bevise det.

Kåret til årets Dell EMC distributør Som partner med SEC DATACOM bliver du bakket op af Danmarks største og mest dedikerede Dell EMC team, som yder den bredeste support. Du kan få teknisk og kommerciel hjælp med pre-sale, logistik, installation og support gennem hele din salgsproces. Gennem specialisering er vores team blevet kompetent i alle faser. Og uanset din opgaves størrelse kan vi hjælpe dig med at løse den. Blandt andet derfor har Dell EMC  udnævnt os til Årets Distributør.

Dell EMC PowerStore

Dell Technologies har for nyligt introduceret Dell EMC PowerStore, som er deres nyeste midrange storagesystem. Der er ingen tvivl om, at det er en af de største lanceringer, som er kommet fra Dell, siden opkøbet af EMC nogle år tilbage. PowerStore er ikke blot en opgradering af tidligere modeller, men et helt nyt “kapitel” inden for fremtidens storageløsninger – det er med den baggrund at Dell EMC markedsfører PowerStore med “The future of storage is here”

Cyber Recovery Solution
"Det digitale pengeskab"

Det er sjældent, at man ser bagud i tiden, når det gælder datasikkerhed. Men faktisk kan det give god mening af og til. Filosofien bag Dell EMCs Cyber Recovery løsning handler i høj grad om at isolere og fastlåse forretningskritiske data i et sikkert miljø – en Cyber Recovery Vault. Der er …

Backup
Er din backup så stærk som du tror?

Du har sikkert allerede investeret i en backupløsning, som skal sikre dine forretningskritiske data, hvis uheldet skulle være ude. For med de mængder af forretningskritisk data der genereres i dag, er virksomheder mere sårbare end nogensinde. Men er den stærk nok? Systemerne kan give en falsk tryghed. For det er ikke nok …

HCI
VxRail, hyper-converged Infrastructure

VxRail er det eneste fuldt integrerede, forudkonfigurerede og forudtestede VMware hyperkonvergerede system, som er optimeret til VMware vSAN eller VMware Cloud Foundation. 

Book en personlig demo hos os.

Server/Storage
Bestil et gratis Infrastructure Assessment

I takt med den hastige teknologiske udvikling og de dertilhørende krav, kan der nemt opstå ”huller” i den eksisterende IT-infrastruktur. Huller som er vigtige at få lappet for at sikre virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

Server
Mere power til din digitale infrastruktur.

Serverne er din digitale infrastrukturs motor. Sørg for, at den kan følge med, når nye, øgede workloads skal eksekveres. Med introduktionen af 17 helt nye PowerEdge 15G servere sætter Dell EMC nye standarder for indbygget intelligens, funktionalitet og power.

Vil du vide mere?

  Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Dell EMC, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig. Tlf.:         + 45 4810 8000 E-mail:   sec@secdatacom.dk