Dell Technologies Partnerprogram

Mange elementer i partnerprogrammet, der kan styrke din forretning og indtjening!

Der kan ligge mange overvejelser, når man skal indgå partnerskab eller udvide samarbejdet med en it-producent. Det er naturligvis oplagt, at de produkter og løsninger som indgår i producentens portefølje, skal matche eller supplere til de løsninger og services, som tilbydes. Dernæst kan forhold som efterspørgsel, markedsandele, kanalstrategi samt indtjeningsmuligheder være afgørende faktorer.

Vi tror på, at ved at indgå i tæt partnerskab med Dell Technologies, så vil mange of ovennævnte kriterier blive opfyldt.

Money talks,   …
Okay, det er måske ikke lige den korrekte overskrift på partnerprogrammet fra Dell Technologies. Men der er mange gode muligheder for at styrke sin forretning og øge indtjeningen med deres partnerprogram. Nedenfor kan du overordnet læse mere om elementerne i programmet, samt hvorfor vi er sikre på, at du kan styrke din forretning og optimere indtjeningen.

 

Markedet efterspørger løsninger fra Dell Technologies

Det er alt andet lige lettere at sælge produkter og løsninger, som bliver efterspurgt fra markedet. Dell Technologies er i dag blandt verdens absolut største teknologi producenter, og deres løsnininger bliver anvendt af alle typer af offentlige- og pivate virksomheder, uanset størrelse. F.eks. er deres server- og storageprodukter blandt de mest anvendte på verdensplan. Det betyder blandt andet, at der et et stort eksistrende marked samt muligheder for at overbevise nye potentielle kunder om værdien i at investere i en løsning baseret på teknologi fra Dell Technologies.

Dell Technologies Partnerprogram

Som tidligere nævnt, så består Partnerprogrammet af flere elementer, der alle kan være med til at styrke din forretning – f.eks:

  • Styrk bundlinien med kickback fra først omsatte krone
  • Lukrative incitamentsprogrammer som f.eks Power UP, New Bizz Incentive og Competitive Swap ( læs mere om disse nedenfor).
  • MDF (tilskud til markedsføringsaktiviteter)

Gå efter guldet!

Der er flere “Tier” i partnerprogrammet og fordele stiger i takt med partnerstatus. Specielt er det dog værd at bemærke, at hvis I har status som Dell Technologies Authorized Partner, så er der flere gode grunde til at “GO for GOLD” – altså opnå status som Guld Partner eller højere:

  • Økonomisk kick-back
  • Mulighed for at anvende incitamentsprogrammer, der blandt andet kan accelerere bonusudbetaling
  • Støtte til marketing
Du er ikke alene.

Det kræver naturligvis en vis indsats at være Guld Partner, men du vil blive overrasket over, hvor store fordelene er i forhold til indsatsen. Og du står ikke alene. SEC DATACOM er Danmarks førende value-added distributør af datacenterløsninger fra Dell Technologies. Vores tætte samarbejde og vores eget store team af dedikerede specialister gør, at vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe vækst på Dell Technologies forretningen. Og vi har en fælles interesse i, at I får succes!

Vi hjælper gennem hele salgsprocessen

Som forhandler hos os kan du få hjælp gennem hele eller dele af salgsprocessen. Lige fra leadgenererende aktiviteter, demo faciliteter, pre-sale eksperter til design og installation af koplekse løsninger.

Money talks …

Kick-back fra først omsatte krone

I et konkurrencepræget marked følger indtjeningen ikke altid en positiv udvikling i omsætningen. Men som Dell Technologies “Guld Partner” er du sikret en sund indtjening, da du kan få helt op til 13,5% kick-back – endda fra den først omsatte krone! Det er penge, der “varmer” på bundlinien.

Incentiveprogrammer der kan accelerere salg og indtjening!
Power Up

Power Up er program der kan give ekstra fordele, når du sælger Server eller Storage løsninger fra Dell Technologies. Her har du mulighed for at lave ny forretning på udvalgte kundeemner, som Dell Technologies på forhånd har defineret en landespecifik liste på – Power Up listen.

NBI

New Bizz Incentive.

Partnere på metalniveau (Guld, Platinum & Titanium) kan optjene ekstra rabatter, hvis de bringer nye kunder eller forretningsområder til Dell Technologies.

Competitive Swap

Lukrativt incitament til udskiftning af konkurrenters teknologi med servere og storagesystemer fra Dell Technologies. Her er ekstra rabat at hente!

Tech Refresh

Program for udskiftning af ældre udstyr fra Dell Technologies. Skarpe priser til dig og din kunde!

 

Meet Our Team

Vi er 100% dedikeret til Dell Technologies

Ét stort team - men med mange forskellige kompetencer!
Samarbejdet mellem SEC DATACOM og Dell Technologies går mange år tilbage. Gennem de år har vi løbende styrket vores team af specialister, og vi er nu uden tvivl Danmarks største og mest dedikerede team til Dell Technologies. Selvom vi er ét stort team, så har vi mange forskellige kompetencer, som kan støtte dig gennem hele eller dele af salgsprocessen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om om partnerprogrammet fra Dell Technologies, så udfyld dette skema og vi kontakter vi dig inden for 24 timer