HUSK: BACKUPPEN ER DIT SIDSTE FORSVAR

Falsk tryghed kan koste dig dyrt

Du har sikkert allerede investeret i en backupløsning, som skal sikre dine forretningskritiske data, hvis uheldet skulle være ude. For med de mængder af forretningskritisk data der genereres i dag, er virksomheder mere sårbare end nogensinde.  Men er den stærk nok? Systemerne kan give en falsk tryghed. For det er ikke nok bare at opbevare data et sikkert sted i forbindelse med f.eks. hackerangreb. Det essentielle er, hvor hurtigt driften kan genoptages uden tab af værdifuld data, så forretningen ikke tager skade. Og her halter mange af dagens løsninger bagefter.

Det er kun et spørgsmål om tid, før du vil blive udsat for angreb, og din backup kan være målet.

Din virksomhed vil blive udsat for ondsindet angreb på et eller andet tidspunkt. Og risikoen for at hackere kommer ind er stor, uanset hvor meget du har investeret i forskellige prevention løsninger. Det har mange –  selv rigtig store danske virksomheder – desværre bittert erfaret. Det ses ofte, at hackere går direkte efter virksomhedens backup, og hvis/når det lykkedes, kan konsekvenserne være katastrofale for din virksomhed. Derfor er du også nødt til at have en stærk protection strategi, hvor din backup er ultimativt sikret og hvor restore af valide data kan ske så hurtigt, at virksomheden undgår unødige tab.

Passer din backupplan til din forretning?

Det kan være dyrt at tage fejl!

Du har selvfølgelig en plan for regelmæssig backup og sikring af virksomhedens data. Men er denne plan god nok, hvis/når skaden sker? Mængden af forretningkritiske data stiger konstant samtidig med at forretningen kræver, at data skal være tilgængelige uanset hvor og hvornår. Der kan være sket meget i forretningen og i den teknologiske udvikling, siden du sidst fastsatte backuprutiner. Hvis du er det mindste i tvivl, så er det en god “investering”, at skabe sig overblikket.

To essentielle spørgsmål enhver virksomhed bør stille sig selv:
1: Hvor længe kan virksomheden tåle at være nede (RTO)?

Et par timer? En dag? I dagevis? De fleste vil blot sige kortest muligt. Men det er vigtigt at vide helt nøjagtigt, hvad I forlanger af jeres backupløsning for at sikre mod for store tab. Prøv at tage en beregning på, hvad det koster din virksomhed, hvis f.eks. en produktionline stopper eller webshoppen er nede. Det er måske her du konstaterer, at din nuværende backupløsning ikke er tilstrækkelig.

2: Hvor langt må der max være mellem backup (RPO)?

Det er omkostningsfuldt  at være nede, men omkostninger ved tab af data kan være mindst lige så store. For nogle virksomheder kan selv et par minutters tab af data være afgørende. Og kommer der et datanedbrud eller et virusangreb mellem to opdateringer kan kritisk data være væk.

Vi kan hjælpe dig med at fjerne tvivlen

Vi er klar over, at når det gælder backup, så handler det først og fremmest om tillid og tryghed. Det er naturligvis helt essentielt, at dine data opbevares sikkert, og at du hurtigt kan genetablere disse, hvis der sker nedbrud. Men der er også andre faktorer, der spiller ind; hvor skal data ligge – lokalt i dit eget datacenter, hos os eller i skyen, hvad er omkostninger til drift og vedligehold, etc. Vi kan hjælpe dig med at skabe overblikket og med Dell EMC Data Domain, finder vi en løsning, der sikrer dine data optimalt.

 

Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor vi anbefaler Dell EMC Data Domain

Data Domain - udviklet og bygget til backup!

Dell EMC Data Domain serien er er udviklet og konfigureret med henblik på et formål - Backup og restore. Det er en serie af PBBA (Purpuse Build Backup Appliance), hvor det patenterede Data Domain OS er fundamentet for selve opbygningen af de fysiske enheder.

Data Domain afvikler sine egne "workloads" uden at påvirke andre servere. Da det er en separat enhed, der kun er dedikeret til disse "workloads", vil den ikke tage ressourcer fra enheder, der håndterer datalagring eller applikationer.

Går du efter purpose built backup systemer med patenteret teknologi og markedsledende backup/restore tid, skal du gå efter Dell EMC Data Domain.

Blandt andet derfor anbefaler vi Dell EMC Data Domain

Der er flere grunde til, at Data Domain er det mest anvendte backupsystem i verden:

Forkort din backuptid markant. Opnå recovery med op til 68 TB/hr - eller 50% hurtigere end nærmeste konkurrent.
Gør din backup ”usårlig”. Dell EMC’s Data Invulnerability Architecture giver dig markedets bedste beskyttelse af de kritiske recoverydata – med ”Inline data verification”, ”Continuous fault detection” og ”Self-healing”.
Reducer backup omkostninger. De effektive systemer betyder mindre udgifter til drift og køling. Samtidig slipper du for besværet med bånd og licenser til backup applikationer.
Få ekstremt høj skalerbarhed. Data Domain kan nu administrere op til 3 PB (effektivt) i et enkelt system.
Spar diskplads. Med brug af intelligent data deduplication kan Dell EMC Data Domain reducere den nødvendige diskplads til lagring og beskyttelse af data med op til 55x.
Få nem Cloud-integration. Fly data nemt og sikkert fra Data Domain til skyen uden separat cloud gateway eller virtual appliances.
Spar gulvplads. Få super kompakt og højeffektiv beskyttelse. Opbevar og beskyt op til 50PB backupdata på et område der dækker et par gulvfliser.
Få en løsning, der er skabt til opgaven. Styresystemet er født til Data Domain storage systemer, hvilket giver ”seamless” funktion. Alle metadata lagres på lynhurtige SSD’er, så hastigheden af enhver proces optimeres.

Future-Proof

Loyalty Program

Dell EMC Future-Proof Loyalty Program er en service, som indeholder tilfredshedsgaranti på en række DEll EMC produkter herunder DataDomain. Derudover er der elementer i programmet, der er med til at beskytte din investering

Programmet består af 7 områder:
  • 3-year Satisfaction Guarantee
  • Up to 55:1 Data Protection Deduplication Guarantee
  • Hardware Investment Protection
  • Clear Price Support
  • Newer-Worry Data Migrations
  • All-Inclusive Software
  • Storage Data Reduction Guarantee

Løsninger til alle behov og enhver virksomhed - uanset størrelse

Dell EMC Data Domain serien er et af de mest anvendte backupsystemer i hele verden, og mange store virksomheder sikrer deres data effektivt på Data Domain enheder. Men der er også enheder, der understøtter behovet hos små og mellemstore mindre virksomheder.

Backup enheder til mindre og mellemstore datacentre
Dell EMC Data Domain DD3300
Data Domain DD3300 er designet til små og mellemstore IT.miljøer, der har brug for hurtig, effektiv og økonomisk databeskyttelse. DD3300 er cloud-forberedt med understøttelse af DD Cloud Tier og DD Cloud Disaster Recovery. En kompakt og pålidelig genvej til markedsledende backupteknologi.
Dell EMC IDPA (Integrated Data Protection Appliance) DP4400
" All-In-One" Integreret backup enhed.Dell EMC IDPA er et "ready to use" integreret back-up system, som er op til 10 gange hurtigere at implementere i forhold til et "traditionelt" back-up system. Med integration til Cloud er IDPA også en effektiv løsning til hybride workloads.
Dell EMC Data Domain DD6300
Data Domain DD6300 tilbyder høj ydelse, effektivitet og pålidelighed til det lille og mellemstore datacenter. Med datagennemstrømning på op til 24 terabytes i timen per hour, kan DD6300 tage backup af 192TB data på under 8 timer. Med Flash SSD til metadata opnår DD6300 bedre ydelse end tidligere generationer.
Dell EMC Data Domain DD6800
Data Domain DD6800 er et kraftfuldt moderne databeskyttelses-system til den mellemstore virksomhed. Med datagennemstrømning på op til 32 terabytes i timen, kan DD6800 tage backup af 256TB data på under 8 timer. Med Flash SSD til metadata opnår DD6800 bedre ydelse end tidligere generationer. DD6800 understøtter 405 concurrent backup streams.
Backup enheder til store datacentre
Dell EMC Data Domain DD9300
DD9300 tilbyder den høje ydelse og kapacitet, der kræves af datamængden i store virksomheder. Systemet lever op til de strengeste SLA krav og minimerer risikoen for nedetid og datatab. DD9300 anvender Flash SSD til metadata og tager backup af op til 328TB på mindre end 8 timer. DD9300 understøtter 810 concurrent backup streams.
Dell EMC Data Domain DD9800
EMC Data Domain DD9800 tilbyder markedsledende hastighed og kapacitet til backup, arkivering og disaster recovery. Det er systemet med den højeste ydelse i Data Domain familien og er egnet til de mest krævende opgaver i de allerstørste virksomheder. Med 68 TB I timen kan DD9800 tage backup af op til 544 TB på mindre end 8 timer.

Find den rigtige løsning- det behøver ikke være så svært

Selvom arkitektur er meget vigtigt, når det kommer til opbevaring af data, så er der ingen grund til at blive fortvivlet – der er hjælp at hente.
Dell EMC har produceret en række korte, animerede videoer, som tager hånd om problemstillingen på en simpel og underholdende måde. Se første afsnit nedenfor. Du kan se hele serien her

Kontakt os

SEC DATACOM er distributør af en lang række af verdens førende IT-brands inden for Network, Security, Unified Communications samt Server/Storage – herunder Dell EMC. Vores store team af dedikerede Dell EMC specialister bygger hver dag bro mellem erhvervslivets it-behov og vores forhandlers kompetencer for derigennem at skabe merværdi for både slutkunder og forhandlere.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi bedst muligt kan sikre dine forretningskritiske data. Du er naturligvis også velkommen til bare at ringe på 48 10 80 00 eller sende os en mail på sec@secdatacom.dk