Vores samfundsansvar

SEC DATACOM har i mere end 28 år leveret løsninger inden for IT, herunder salg af produkter, serviceydelser, support og uddannelse. Vi opererer inden for B2B på de det danske marked. Via søsterselskaber i Finland, Norge og Sverige har vi aktiviteter i alle Nordiske lande. Vores primære forretningsområder er it-sikkerhed, server, storage, backup, netværk og Unified Communications.

Som Value-Added distributør arbejder vi tæt sammen med en række af verdens førende it-producenter, som hver især har en række stærke CSR-initiativer og compliance politikker, som vi tager vores ansvar for at bidrage til et samfund, der er digitalt trygt og bæredygtigt.

Læs mere om vores politikker, initiativer og projekter
Compliance

Hos SEC DATACOM har vi et Corporate Compliance-program, der ud over vores forpligtigelse til GDPR og privatlivspolitik også omfatter et obligatorisk antikorruption træningsmodul for alle medarbejdere.

Miljøpolitik

Vi arbejder dagligt på at reducere energiforbruget både i forhold til vores arbejdsplads men også i det daglige sammen med vores kunder og leverandører.

Generelle retningslinjer og politikker

Med vores generelle retningslinjer og politikker sætter vi rammerne for vores ledere og medarbejdere i forhold til den adfærd og trivsel, som vi ønsker er kendetegnende for SEC DATACOM.

CSR projekter

Det er i høj grad vores medarbejderne, der bestemmer, hvilke mærkesager og projekter som vi engagerer os i. Vi har valgt at overlade dette til vores medarbejdere, da vi har erfaret, at det skaber et langt større engagement og glæde omkring de enkelte projekter, som vi har valgt.

Få mere at vide om CSR i
SEC DATACOM

Peter Fahoum

Group CFO
+45 4810 8056