Vi er 100% dedikeret til Dell Technologies

Ét stort team - men med mange forskellige kompetencer!

Samarbejdet mellem SEC DATACOM og Dell Technologies går mange år tilbage. Gennem de år har vi løbende styrket vores team af specialister, og vi er nu uden tvivl Danmarks største og mest dedikerede team til Dell Technologies. Selvom vi er ét stort team, så har vi mange forskellige kompetencer, som kan støtte dig gennem hele eller dele af salgsprocessen. 

Vores mål er at gøre det let og profitabelt for dig!

Meet our Team

 Vi har sat enkelte af vores kollegaer fra teamet foran kameraet. Som du kan se, så er det ikke i helt “normale” hverdagssituationer. 

Partner management

Hver enkelt forhandler har en dedikeret Partner Manager, som har det overordnede ansvar for samarbejdet.  De rådgiver omkring partnerprogrammer og de muligheder, der kan være ved at  indgå i tættere samarbejde med Dell, f.eks værdien i at være Gold-partner frem for Authorized partner. Sammen med forhandlere planlægger de samtidig aktiviteter, der kan være med til at give forhandleren et kompetenceløft og/eller aktiviteter, der skal være med til at generere efterspørgsel.

Customer support

Helt overordnet sørger vores Customer Support for, at produkter og løsninger bliver leveret på det rigtige sted til aftalt tid – det gælder også  leverancer til udlandet.

Det kan selvfølgelig ske at noget ikke går som forventet. En lovet levering bliver udskudt, eller der mangler en komponent i løsningen. Her prøver vores Customer Support at være proaktive og komme med alternative muligheder.    

technology consultants

Vores team af Technology Consultants 100% fokuseret omkring data-centerløsninger fra Dell Technologies. Vi tør godt påstå, at vi har de fleste og højst certificerede specialister i Norden, som i mange år har implementeret server, storage og backup-løsninger fra Dell Technologies. Vores Technology Consultants har deres daglige gang i datacentre hos virksomheder over hele landet.


Såfremt vores forhandlere ikke har rette eller nok kompetencer inhouse, kan vores Technology Consultants stå for implementering af deres løsning. 

Presale specialister

Vores presale specialister er certificeret inden for alle server, storage og backupløsninger, som er i Dell’s portfølje. De er 100% dedikeret til konstant at være opdateret på disse løsninger, og har derfor en bred og dyb viden. 

Både Dell og vores forhandlere har stor glæde af vores pre-sales specialister. De er ofte med til at afdække behov hos potentielle kunder, enten ved et fysisk møde eller rådgivning via telefon eller mail.  Vi hjælper med at udarbejde ét eller flere løsningsforslag, som kan præsenteres for kunden. Vi sørger  for at ”flagge” casen hos Dell med en Deal registration, så vi kan sikre forhandler en konkurrencedygtig pris.

Vi er mange flere, der kan hjælpe dig!

Mange mennesker med forskellige kompetencer. Her kan du hurtigt finde en, der kan hjælpe dig.  

Bliv set & Hørt!

Vi er bevidste om, at det kræver både økonomiske og menneskelige ressourcer at udvikle markedsrettede aktiviteter. Derfor hjælper vi dig gerne med at skabe efterspørgsel. Sammen laver vi en plan for kampagner på relevante kommunikationsplatforme, og vi kan både hjælpe med materialer samt med at finde den rette finansiering.