Storage infrastrukturen er vigtig!

Din forretning står ikke stille.

Det skal din storageløsning heller ikke.

Din forretning ændres sikkert løbende, og i takt med hver eneste større forretningsbeslutning din virksomhed tager, følger der som regel krav til flere workloads og øget storage-kapacitet. Selvom det kan lyde banalt, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken data storage-løsning du vælger.

Skalér op og ud – i takt med din forretning ændres
Din storage infrastruktur er en vigtig del for at opnå succes med implementering af nye digitale løsninger og ikke mindst i forhold til den løbende drift af din it-infrastruktur. Men det kan være svært at vælge den helt rigtige storage infrastruktur, som kontinuerligt kan følge med udviklingen i din forretning. Helt overordnet så er det vigtigt at vælge en storage-løsning, som løbende kan tilpasses både i forhold til kapacitet og ydeevne men i lige så høj grad i forhold til en fleksibel softwarearkitektur, automatisering, sikkerhed og multicloud-muligheder.

 

 

Områder du bør prioritere, når du vælger storageløsning:

Optimal udnyttelse af kapacitet med Data Reduction

Kapacitet er den mest omkostningsfulde del ved nyanskaffelse eller ved kontinuerlig drift af et storage system. Du skal derfor være opmærksom på mulighederne med Data Reduction. Det vil sige mere data, på mindre kapacitet. Og markant bedre udnyttelse af kapacitet fører jo til lavere omkostninger.

Alle storagesystemer fra Dell Technologies har en garateret DRR (Data Reduction Rate) – fra 2:1 og helt op til 5:1.

Automatiseret management og drift

Værktøjer til automatisering af den daglige drift og administration af storagesystemer er afgørende for at at opnå en effektiv drift, der på en og samme tid forbedrer perfomance og reducerer omkostninger. Alle storagesystemer fra Dell Technologies har en programmerbar infrastruktur, der kan simplificere management og DevOps. Ved hjælp af AI kan man proaktivt monitorere systemets tilstand, eventuelle sikkerhedsudfordringer, ydeevene samt kapacitet.

Integration til multi-cloud miljøer:

Grundet den store fleksibilitet anvender de fleste virksomheder services fra Public Cloud udbydere som f.eks. Microsoft Azure og Amazon. Et moderne storagesystem skal derfor være i stand til adminstrere data, uanset om de er i eget datacenter eller i cloud. Den software som Dell Technologies anvender, giver mulighed for at adminstrere dine data uanset, hvor de befinder sig.

Storage tjekliste

Vi har sammensat en kort tjekliste omkring data-storage, som tager udgangspunkt i de typiske krav og behov en virksomhed vil stå overfor, når forretningen og datamængder vokser. Klik nedenfor for hente tjeklisten.

Løsninger til alle behov

fra verdens førende leverandør af storage

Dell Technologies er i dag verdens største og førende leverandør af storageløsninger. Med deres brede produktportfolie findes der løsninger til ethvert behov – både hos mindre og helt store virksomheder.

 

Værd at bemærke er Dell Future-Proof Loyalty Program, som er en service, der indeholder tilfredshedsgaranti på en række produkter fra Dell Technologies, herunder storage. I programmet er der samtidig elementer er med til at beskytte din investering som f.eks. Storage Data Reduction Guarantee samt Anytime Upgrades, som  sikrer at din storageløsning løbende kan opgraderes.

Læs mere om Future-Proof Loyalty Program

Udvalgte storage løsninger fra Dell Technologies
PowerStore
Datacentreret, intelligent og fleksibel infrastruktur.
* Garanteret Data Reduction Rate på 4:1
* NVMe all-flash eller Storage Class Memory (SCM) med Intel Optane optimerer performance.
* Intelligent opskalering og scale out arkitektur, som giver dig mulighed for at tilføre ekstra kræfter eller kapacitet uafhængigt af hinanden.
* Always on data reduktion med Intel Quick Assist nedbringer omkostninger og forbedrer effektivitet uden at gå på kompromis med performance.
* Revolutionært AppsON giver fleksibilitet til at køre VMware virtualized apps direkte på enheden.
Unity XT
Fleksibel og prisattraktiv all-flash løsning med multicloud integration
* Garanteret Data Reduction Rate på 3:1
* Op til 16.0 PBs kapacitet
PowerVault Me5
Prisgunstig storage optimeret til SAN/DAS.
Nem at arbejde med, lynhurtig og til en overkommelig pris. Løsningen er udviklet til små og mellemstore virksomheder og understøtter mange typer worksloads som for eksmepel HPC, VDI og meget mere..
Dell storage - yderligere information
E-bog
ESG: Dell Technologies Continuously Modern Storage

As data diversity and distribution continues to accelerate, the modernization movement demands more from storage.

Læs e-bog:

Datasheets
Se specifikationer på udvalgte storagesystemer

Klik på links nedenfor for at hente datasheets på Dell PowerStore, PowerVault ME 5 samt Unity

Dell PowerStore, Dell PowerVault ME , Dell Unity -All-flash

Video
Innovate with Software-Driven Storage Solutions

Simplify IT, gain multicloud control, harness automation and AI, and innovate securely with Dell storage solutions.

Se video

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information omkring storageløsninger fra Dell Technologies, så udfyld formularen her, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.