Bliv forhandler

Skal vi skabe værdi sammen?

Bliv forhandler hos os, og få adgang til et bredt sortiment fra førende it-producenter. Som partner med SEC DATACOM har du samtidig et team i "baglandet", som vil hjælpe dig med skabe god forretning. Du kan få teknisk og kommerciel hjælp med pre-sale, logistik, installation og support gennem hele din salgsproces.

Bliv forhandler ..

og lad os skabe værdi sammen.

I mere end 30 år har vi med succes knyttet bro mellem it-afdelingers behov og vores forhandleres kompetencer. Det har skabt merværdi for både slutkunder og forhandlere – og i al beskedenhed også os selv.

Med udgangspunkt i vores erfaring og tætte samarbejde med vores producenter, tilbyder vi en række services til vores forhandlere og deres kunder. Services der gør en forskel, og har værdi for dig som forhandler.

Opret dig som forhandler
Det er let at ansøge om en forhandleraftale hos os. Klik på nedenstående link og udfyld formularen, så hører du hurtigt fra os.

Lær os bedre at kende
Om SEC DATACOM
Kort om os

Value-add. Det er så let at sige, men svært at praktisere. Med mere end 25 års erfaring inden for it-distribution ved vi hvad det kræves, for at være en ægte Value Added distributør.

Medarbejdere
Vi er klar til at hjælpe dig
Her kan du finde navne, mail adresser og telefonnumre på alle medarbejdere i SEC DATACOM.  Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 4810 800 eller via. email: sec@secdatacom.dk
Producenter
Vores portfolio

Vi repræsenterer en række af de markedsledende it-producenter inden for it-sikkerhed, Server & Storage, Netværk og Unified Communications. Find udvalgte løsninger og nyheder nedenfor.