Velkommen til
SEC DATACOM

Value-add. Det er så let at sige, men svært at praktisere. Med mere end 25 års erfaring inden for it-distribution ved vi hvad det kræves, for at være en ægte Value Added distributør.

Vi gør det let i en kompliceret verden ...

IT-verdenen bliver mere og mere kompleks, så der er ingen grund til at gøre det sværere end det er i forvejen. En af vores opgaver som distributør er, at gøre det så let og attraktivt som muligt for vores forhandlere at promovere og sælge løsninger, fra de producenter vi repræsenterer. Det er ikke altid ligetil, men vi forsøger i alle tilfælde.

Kort om SEC DATACOM
Nordisk IT-distribution med lokal tilstedeværelse

Repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Finland er vi den førende value-add it-distributør i Norden. Med høj faglig viden og kendskab til de lokale markeder, er SEC DATACOM  bindeleddet mellem producent, forhandler og slutbruger.

Se mere Luk

SEC DATACOM står bag Danmarks førende IT-forhandlere og konsulentvirksomheder som både kompetence- og uddannelseshus samt som distributør af en lang række af verdens førende IT-brands inden for IT Security, Storage og Communications. Vi hjælper også i stigende omfang danske virksomheders IT-afdelinger med uddannelse, kompetenceudvikling, specialistviden samt demo- og testfaciliteter. I 25 år har vi succesfuldt knyttet bro mellem IT-afdelingers behov og vores forhandlers kompetencer for derigennem at skabt merværdi for både slutkunder og forhandler. Og i al beskedenhed også os selv. Vores mission er at være den foretrukne værdi- og vidensbaserede distributør af løsninger og produkter inden for IT Security, Storage og Communications. Vi sætter en ære i at være “nemme at handle med” og så er vi 100 % dansk ejet. Vi lægger vægt på leverandører, der integrerer på åbne standarder og vi ser os selv som limen, der binder dem sammen. Herved udnytter vi synergien til at skabe alsidige løsninger – alt efter kundens behov.

Fakta
Vores samarbejdspartnere

Vi repræsenterer en lang række af verdens største førende it-producenter, inden for vores primære forretningsområder:

  • Netværk
  • IT-sikkerhed
  • Unified Communications
  • Server/storage

Derudover leverer vi løsninger til industriel produktion (M2M – machine to machine) samt IoT.  

Det med småt

Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra SEC DATACOM A/S, mellem kunden og SEC DATACOM. Disse betingelser er gældende for enhver vare, software eller ydelse, der leveres af SEC DATACOM A/S, medmindre andet er udtrykkeligt og skriftligt aftalt. Betingelserne gælder, uanset om SEC DATACOM er hoved- eller underleverandør. Klik på linket nedenfor og hent vores almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

De tørre tal og de friske medarbejdere

De mange år i markedet har givet os en unik viden omkring it-distribution og en tæt relation, til de producenter vi repræsenterer og ikke mindst til forhandlerleddet.

  • Over 25 års erfaring med it-distribution.
  • Mere end 800 købende forhandlere.
  • Omsætning på over 700 mio. dkr.
  • Mere end 80 ansatte fordelt på 5 lokationer i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

 

CSR i SEC DATACOM

Som en veletableret virksomhed, er det helt naturligt for os, at tage del i det fælles ansvar vi har for vores samfund og omverden. I vort daglige arbejde er vi bevidste om, at it kan være en belastning på dele af vores samfund, men samtidig kan det også være løsningen på nogle af de miljømæssige udfordringer, som vi står over for.

Ledelse

Direktion
Lars Zinglersen
CEO
Telefon: +45 4810 8081
Lasse Skovgaard
Sales and Marketing Director
Chief Sales Officer
Telefon: +45 4810 8023
Morten Ekeroth Stenfeldt
Sales Director, IT Security
Chief Customer Officer
Telefon: +45 4810 8082
Troels Brock
Chief Operating Officer
Telefon: +45 4810 8022
Peter Fahoum
CFO
Telefon: +45 48108056
Min opfattelse af Value Added Distribution er baseret på mere end 25 års samarbejde med førende it-producenter.
Med udgangspunkt i deres produkter og løsninger har vi løbende investeret i kompetencer og services, der styrker relationer til vores forhandlere.

Sidst men ikke mindst - vi skal altid være lette at handle med!
- Lars Zinglersen, CEO -