Karriere

Vil du være en del af
vores team?

Når man som os er en Value Add it-distributør, så er det helt naturligt, at vi ofte har en nørdet tilgang til vores opgaver. Men vores kultur er også præget af mange års erfaring med it-distribution. For selvom vi tilbyder komplekse løsninger og produkter, så er vores tilgang og attitude, at det skal være let at handle med os. Ud fra de rammer vil du få en hverdag, der er præget af fleksibilitet og hvor der er kort fra tanke til handling.

Job og karriere

Hvem er vi?
Kort om SEC DATACOM

Value-add. Det er så let at sige, men svært at praktisere. Med mere end 25 års erfaring inden for it-distribution ved vi hvad det kræves, for at være en ægte Value Added distributør.

Følg os
Følg os på LinkedIn

På vores LinkedIn profil vil vi opslå ledige stillinger. Her kan du også blive opdateret på nye it-teknologier og trends samt følge, hvilke aktiviteter vi har gang i.

Ledige stillinger

Skal du også være en del af SEC DATACOM? Klik på link nedenfor og se om vi ikke har et job, der matcher dine kompetencer.

Søg uopfordret
Uopfordret ansøgning

Vi er altid interesserede i høre fra kvalificerede ansøgere. Skulle der ikke være en ledig stilling der matcher med dine jobønsker, modtager vi med glæde din uopfordrede ansøgning. Denne skal indeholde dit CV samt en motiveret ansøgning.
Bemærk: Alle ansøgninger skal via vores jobportal.

Søg uopfordret