Netværk, Server/Storage, Unified Communications

Remote working / digital hjemmearbejdsplads

De samfundsmæssige forholdsregler for at minimere spredningen af Coronavirus betyder, at mange medarbejdere nu skal arbejde hjemme. Med de rette arbejdsredskaber kan disse medarbejdere opretholde en høj effektivitet, så konsekvenserne af "hjemsendelsen" minimeres.

SEC DATACOM har en portfolie af produkter og løsninger til en effektiv digital hjemmearbejdsplads, som kan leveres med kort varsel. Se en kort introduktion nedenfor.


Fire "hurtige" til en effektiv og sikker digital hjemmearbejdsplads

Fundamentet for en god hjemmearbejdsplads tager mange gange udgangspunkt i en pc, god skærm, mus og tastatur samt en stabil internetforbindelse. Men der er flere faktorer og værktøjer, som kan sikre og effektivisere de hjemmearbejdende medarbejdere yderligere: 

Beskyt brugerene og virksomhedens data.
Det også vigtigt at tænke på it-sikkerheden, når medarbejderene arbejder hjemmefra. Hvis medarbejderen bruger sin egen pc - er den så beskyttet godt nok mod f.eks. malware og er der en "åben dør" ind til virksomhedens netværk? Sørg for en sikker VPN forbindelse og en effektiv antivirus beskyttelse.
Kapaciteten i datacentret skal måske udvides.
Når flere medarbejdere samtidig anvender virtuel kommunikation i det daglige arbejde, vil det alt andet lige også betyde et større behov for øget båndbredde og mere datakraft.
Hold kontakten til kunder og kollegaer.
Mange virksomheder bruger i dag samarbejdsværktøjer som f.eks. Microsoft Teams, Skype for Business eller Zoom. Med en relativ lille investering i et headset og et godt kamera, vil kvaliteten af det virtuelle møde blive øget betragtelig.
Flere access points i hjemmet.
Hvis både mor og far arbejder hjemme og børnerne samtidig streamer tv, kan det give udfordringer. Et ekstra access point kan sikre, at der er god forbindelse i hele hjemmet. Til de områder, hvor der er begrænset eller ingen internetforbindelse, er en 4G/LTE router løsningen.

Udvalgte produkter og løsninger til hjemmearbejdspladsen

Lyd og video til virtuelle møder
Headset, videosystemer og virtuelle møderum

Poly/Plantronics headset
Plantronics har markedets bredeste sortiment af professionelle headset. Serien af modeller kan dække behovet hos alle, fra medarbejderen på hjemmekontoret til kollegaer i kundeservice og konsulenter på farten. Se mere her

Videokamerae og videosystemer
Kameraer og videosystemer fra Poly og Yealink

SEC Meetinge – virtuelle møder
Med SEC Meetings er det let at afholde virtuelle face-to-face møder, uanset valg af platform – alt hvad der kræves er en browser. Samtidig er det let og hurtigt at få SEC Meetings implementeret.

Læs mere
LAN/netværk
4G/LTE gateways, Wireless access points, Switches

Wifi Access Points
Vi lagerfører altid et stor udvalg af access point fra

4G/LTE routere
Hvis der ikke er tilstækkelig internetforbindelse, så er 4G/LTE Routere fra Teltonika løsningen.

Læs mere
Sikkerhedsløsninger til hjemmebrugeren
Effektiv beskyttelse af klienter og Remote access VPN

Remote Access VPN

SEC DATACOM leverer remote access VPN løsningert til både mobile og stationære klienter fra førende producenter som Check Point, Barracuda, Zyxel og Tosibox. Hver især har de deres fordele, men fælles for løsningerne er, at de kan implementeres parallelt med den eksisterende infrastruktur. Dette minimere risikoen for brud på andre dele af  infrastrukturen, mens du implementerer mere kapacitet for remote brugere.

Check Point løsningen giver desuden mulighed for at vise interne systemer via en webproxy, så medarbejdere via en browser kan få adgang til interne webaktiverede systemer via deres eget private udstyr – uden at skulle installere lokale VPN-klienter.

Anti Virus

Hvis de ansatte bliver nødt til at anvende deres private computer til hjemmearbejde,  så er det vigtigt at beskytte disse klienter sikkert og effektivt, så du minimerer risikoen for sikkerhedsbrud.

Vi har flere Anti Virus leverandører, som kan  levere cloud-baseret beskyttelse af klienter.

 

Læs mere
Optimering af datacentret
Ekstra server/storage kapacitet og rack-space

Vi kan levere komplette server- og storageløsninger fra Dell Technologies. Med Nordens største team af konsulenter kan vi hjælpe dig med alt fra leveranceforespørgsler, rådgivning og konfigurering til installationsservices.

Er der behov for yderligere rackspace – PDU’er, UPS, Micro datacenter, etc. – er vi distributør for APC Schneider.

Læs mere

Aktuelle promotions

Headset, videosystemer, servere & storage til kampagnepriser

Mange muligheder for at mødes virtuelt.

Du ved helt sikkert hvad god lyd, et knivskarpt billede og en intuitiv brugerflade betyder for det gode videomøde. Vi har samlet en række promotions til dig på udvalgte Unified Communications produkter, der kan være med til at give dine kunder den bedste oplevelse, nu hvor behovet og ønsket for at mødes virtuelt er mere aktuelt end nogensinde.

Datacenter promotions fra Dell Technologies

Aktuelle datacenter Smart Value promotions fra Dell Technologies
Her kan du finde Smart Value promos på Dell Technologies datacenter løsninger, hvor du i øjeblikket kan gøre en ekstra god handel. Alle priser er forhandlerpriser,

Har du brug for hjælp?

I SEC DATACOM har vi naturligvis taget myndighedernes forholdsregler alvorligt, både som ansvarlig arbejdsgiver overfor vores medarbejdere, men også overfor dig som samarbejdspartner – omvendt skal vi heller ikke sætte alt i stå. Alle vores medarbejdere er oppe og køre med hjemmearbejdspladser, og er tilgængelige og klar til at servicere dig.

Lyd & video til virtuelle møder
Emil Mengel
Product Manager, UC
Telefon: 4810 8027
Andrea d’Apuzzo
Technology Architect
Telefon: 4810 8025
Netværk
Johan Nielsen
Business Unit Manager, Network
Telefon: 4810 8037
Lars Ellekjær
Product Manager, Nordics
Telefon: 4810 8031
Jokob Clemmensen
Sales Specialist
Telefon: 4810 8049
Jan Zacho
Product Manager
Telefon: 4810 8045
It-sikkerhed
Susan Bølle
Partner Account Manager
Telefon: 4810 8064
Lotte Katrine Lauritsen
Product Manager
Telefon: 4810 8088
John Thejls
Product Manager
Telefon: 4810 8034
Benjamin Brigsted
Partner Account Manager
Telefon: 4810 8086
Boye Vanell
Partner Account Manager
Telefon: 4810 8061
Lars Assenholt
Partner Account Manager
Telefon: 4810 8024
Server, Storage & Rack
Asbjørn Navrestad
Sales Director
Telefon: 4810 8087
Ulrik Ekstrand
Partner Account Manager
Telefon: 4810 8068
Jens Peter Melchior Jensen
Partner Account Manager
Telefon: 4810 8062