Partner

Bitdefender

Beskytter dagligt mere end 500 mio. brugere

Bitdefender udvikler en af verdens hurtigste og mest effektive produktserier af softwaresikkerhedsløsninger - GravityZone, der dagligt beskytter mere end 500 millioner brugere. Bitdefender Business Solutions findes i tre forskellige løsninger: Business Security, Advanced Business Security og Enterprise Security.

Meget mere end "klassisk" antivirus

Bitdefender er meget mere end klassisk antivirus. Bitdefender tilbyder avancerede funktioner som CPU level threat detection i samarbejde med Intel, emulering af filer og objekter i et sandbox miljø samt avanceret AI, der kan forudsige next step.

Som den eneste virksomhed i antivirusbranchen har Bitdefender udviklet en patenteret teknologi (BHAVE®), og er derfor OEM partner til en lang række af verdens mest kendte antivirus brands, som er bygget på Bitdefenders teknologi.

I fem år i træk har de uafhængige organisationer AVTEST og AVComparatives, konsekvent placeret Bitdefenders sikkerhedssoftware som det mest effektive på markedet. Bitdefender startede i 2001 og er i dag repræsenteret i mere end 100 lande, har kontorer i bl.a. England, USA, Tyskland og Frankrig og samarbejder med nogle af verdens største IT-virksomheder som IBM og Virgin Media.

 

Læs mere om Bitdefender.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Bitdefender, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM