Partner

Bitdefender

Beskytter dagligt mere end 500 mio. brugere

Bitdefender udvikler en af verdens hurtigste og mest effektive produktserier af softwaresikkerhedsløsninger - GravityZone, der dagligt beskytter mere end 500 millioner brugere. Bitdefender Business Solutions findes i tre forskellige løsninger: Business Security, Advanced Business Security og Enterprise Security.

Meget mere end "klassisk" antivirus

Bitdefender er meget mere end klassisk antivirus. Bitdefender tilbyder avancerede funktioner som CPU level threat detection i samarbejde med Intel, emulering af filer og objekter i et sandbox miljø samt avanceret AI, der kan forudsige next step.

Som den eneste virksomhed i antivirusbranchen har Bitdefender udviklet en patenteret teknologi (BHAVE®), og er derfor OEM partner til en lang række af verdens mest kendte antivirus brands, som er bygget på Bitdefenders teknologi.

I fem år i træk har de uafhængige organisationer AVTEST og AVComparatives, konsekvent placeret Bitdefenders sikkerhedssoftware som det mest effektive på markedet. Bitdefender startede i 2001 og er i dag repræsenteret i mere end 100 lande, har kontorer i bl.a. England, USA, Tyskland og Frankrig og samarbejder med nogle af verdens største IT-virksomheder som IBM og Virgin Media.

 

 

Bitdefender GravityZone - nu med integration til Nutanix Prism

Bitdefenders Cloud-baserede workload sikkerhedsdplatform GravityZone kan nu integreres med Nutanix Prism management løsning. Samtidig annoncerer Bitdefender også lanceringen af GravityZone Calm Marketplace-blueprint.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Bitdefender, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM