Partner

Cylance

Next-Generation AV

Tiden er inde til at udfase "traditionelle" AV-løsninger og implementere "Next Generation Endpoint Security".

De fleste virksomheder har naturligvis allerede AV-løsning til beskyttelse at deres endpoints, men er den effektiv nok, dagens trusselbillede taget i betragtning? Cylance er de første, der anvender AI (kunstig intilligens) og Machine Learning til at indentificere og analysere trusler, før de “lander” på klienten. I gennemsnit er Cylance 25 måneder foran potentielle trusler og har en identificeringsrate på hele 99,8%.

Med brug af kunstig intelligens (AI) har Cylance en unik tilgang til it-sikkerhed og deres løsninger bliver anvendt af mere end 3.400 virksomheder, der sikrer mere end 15 millioner “end points”.

Cylance produkt overview

Don’t Stop Breaches. Prevent Them, with AI.

Cylance AI-platformen er en suite af cybersecurity løsninger med automatiserede truselforebyggelses-, detekterings- og responsfunktioner, som it-sikkerhed teams mere end nogensinde før har brug. Med Cylance bygger du din strategi på en sikkerhedsplatform, der giver best-in-class forebyggelse og udvidelser og som samtidig giver dig mulighed for at være foran potentielle angribere.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen så kontakter vi dig inden for 24 timer. Du er også velkommen til at tage fat i os på +45 4810 8000 eller sec@secdatacom.dk.