Partner

Barracuda Network

Omfattende beskyttelse af dine medarbejdere, data og forretning

The Barracuda Networks Difference

Barracuda Networks tilbyder industriledende og omkostningseffektive it-løsninger inden for netværks- og applikationssikkerhed, e-mail-beskyttelse, informationssikkerhed, backup og arkivering med direkte kundesupport 24/7. Den prisbelønnede portefølje af sikkerhed- og databeskyttelsesløsninger understøtter hardware-baserede, virtuelle og cloud-baserede it-miljøer. Det gør det nemt for organisationer i alle størrelser at arbejde med en overordnet sikkerhedsstrategi, som håndterer alle aspekter af deres netværk, applikationer og e-mails og simplificerer transitionen fra on-premise, til hybrid og sidenhen en 100% cloud baseret infrastruktur.

Globalt er der over 150.000 virksomheder og organisationer, der anvender Barracudas løsninger. I Danmark bruges Barracudas teknologi af ex: Finanstilsynet, FOA, Frederiksberg Kommune, Magasin du Nord og Bella Center.
Barracuda arbejder med en klar kanalstrategi og forhandler sine løsninger gennem mere end 5.000 partnere. De dækker desuden alle industrier lige fra kritisk infrastruktur, IT-sikkerhed, fødevarer og medicinalindustrien som behandler personfølsomme data under GDPR.
Har du brug for mere information om Barracuda, så kontakt os endelig!

IT-sikkerhed
Beskyt e-mails og data i Office 365
Over 90% af alle hackingforsøg starter med et målrettet email-angreb. Derfor er det essentielt, at beskytte dine brugere og deres data. Barracuda Essientials er en cloud-baseret "all-in-one" sikkerhedsløsning, til beskyttelse af dine brugeres e-mail og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Til Office 365 er der desuden…
IT-sikkerhed
Managed Service Provider ...
Styrk dine Office 365 services! Der er flere sikkerhedsmæssige aspekter, som man skal tage stilling til, når man migrerer til Office 365. Ja, Office 365 leveres med Exchange Online Protection og Compliance Center, som giver ”basis” sikkerhedsbeskyttelse, men ofte er den beskyttelse ikke tilstrækkelig. F.eks. er det de færreste virksomheder,…

Email sikkerhedsløsninger fra Barracuda

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Barracuda, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM