Partner

Barracuda Networks

Omfattende beskyttelse af dine medarbejdere, data og forretning

The Barracuda Networks Difference

Barracuda Networks tilbyder industriledende og omkostningseffektive it-løsninger inden for netværks- og applikationssikkerhed, e-mail-beskyttelse, informationssikkerhed, backup og arkivering med direkte kundesupport 24/7. Den prisbelønnede portefølje af sikkerhed- og databeskyttelsesløsninger understøtter hardware-baserede, virtuelle og cloud-baserede it-miljøer. Det gør det nemt for organisationer i alle størrelser at arbejde med en overordnet sikkerhedsstrategi, som håndterer alle aspekter af deres netværk, applikationer og e-mails og simplificerer transitionen fra on-premise, til hybrid og sidenhen en 100% cloud baseret infrastruktur.

Globalt er der over 150.000 virksomheder og organisationer, der anvender Barracudas løsninger. I Danmark bruges Barracudas teknologi af ex: Finanstilsynet, FOA, Frederiksberg Kommune, Magasin du Nord og Bella Center. Barracuda arbejder med en klar kanalstrategi og forhandler sine løsninger gennem mere end 5.000 partnere. De dækker desuden alle industrier lige fra kritisk infrastruktur, IT-sikkerhed, fødevarer og medicinalindustrien som behandler personfølsomme data under GDPR. Har du brug for mere information om Barracuda, så kontakt os endelig!

Bliv Barracuda MSP - det betaler sig

Barracuda bygger deres forretning op omkring en mission – det skal være nemt at være Barracuda MSP. Derfor hjælper Barracuda deres MSPere med at drive deres succes, blandt andet ved at levere branchens førende løsninger indenfor sikkerhed og databeskyttelse via en specialbygget MSP-platform.

IT-sikkerhed, Nyhed
Barracuda optimerer sikkerheden og brugeroplevelsen af Office 365 med Microsoft Virtual WAN
Barracuda har annonceret at de optimerer sikkerheden og brugeroplevelsen af Office 365 med Microsoft Virtual WAN.
IT-sikkerhed
Beskyt e-mails og data i Office 365
Over 90% af alle hackingforsøg starter med et målrettet email-angreb. Derfor er det essentielt, at beskytte dine brugere og deres data. Barracuda Essientials er en cloud-baseret "all-in-one" sikkerhedsløsning, til beskyttelse af dine brugeres e-mail og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Til Office 365 er der desuden…
IT-sikkerhed, Nyhed
SD-WAN i fremvækst – men nordiske virksomheder mangler viden
Barracuda Networks viser i en ny undersøgelse, at næsten halvdelen af de adspurgte virksomheder forventer at introducere SD-WAN-løsninger inden for det næste år. Samtidig viser undersøgelsen, at mere end syv ud af ti nordiske virksomheder mener, at de har utilstrækkelig viden og uddannelse på området.

Email sikkerhedsløsninger fra Barracuda

Kontakt

  Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Barracuda, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig. Tlf.:         + 45 4810 8000 E-mail:   sec@secdatacom.dk   ANSIGTER BAG SEC DATACOM