IT-sikkerhed

Beskyt e-mails og data i Office 365

Over 90% af alle hackingforsøg starter med et målrettet email-angreb. Derfor er det essentielt, at beskytte dine brugere og deres data. Barracuda Essientials er en cloud-baseret "all-in-one" sikkerhedsløsning, til beskyttelse af dine brugeres e-mail og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Til Office 365 er der desuden også fuld sikkerhedskopiering og genopretning af alle e-mails og filer.

Hvor godt kender du til sikkerheden i Microsoft Office 365?

Der er rigtig mange sikkerhedsmæssige aspekter, som man skal tage stilling til, når man arbejder med Microsoft Office 356. For eksempel Ransomware beskyttelse, back-up og genskabelse samt sikkerheden inkluderet i Microsoft Office 365, herunder forskellene mellem E1, E3 og E5.
Disse samt flere andre spørgsmål definerer hvordan du håndterer jeres Microsoft Office 365 miljø i dag. Med Barracuda Essentials kan du udbygge sikkerheden inden for Microsoft Office 365 med bl.a. e-mail scanning, arkivering, backup og gendannelse, og dermed skabe en sikker og hurtigere vej til en Microsoft Office 365 migrering for dine kunder.

Kontakt gerne en af vores it-sikkerhedseksperter og få gode tips, der kan hjælpe
dig med at styrke din forretning og knytte dine Microsoft Office 365 kunder
endnu tættere til dig.

Læs mere om Barracuda Essential her, eller se video nedenunder.