Bliv Barracuda MSP - det betaler sig

Barracuda bygger deres forretning op omkring en mission – det skal være nemt at være Barracuda MSP. Derfor hjælper Barracuda deres MSPere med at drive deres succes, blandt andet ved at levere branchens førende løsninger indenfor sikkerhed og databeskyttelse via en specialbygget MSP-platform.

At være Barracuda MSP er fordelagtig – både for dig  som MSP og dine kunder. Eksempel – det giver kunderne forudsigelige omkostninger via faste månedlig ydelser, og som forhandler kan du levere dine tjenester remote. Bliv Barracuda MSP i dag – det betaler sig.

Barracuda og SEC DATACOM - Vi hjælper dig med at skabe succes

Som Barracuda MSP kan du regne med at have både Barracuda og SEC DATACOM i ryggen på din vej mod succes. Først og fremmest, fordi man som Barracuda MSP, er i en helt særlig position, hvor man kan øge indtægter og skalere forretningens fortjeneste – alt dette takket være en unik forretningsmodel og ikke mindst en MSP-venlig prisstruktur. Du får adgang til uendelige ressourcer med det ene formål – at gøre det nemt for dig. Tag et smugkig her, og få en forsmag på de mange fordele du får som Barracuda MSP. Vi vil specielt gerne fremhæve disse 3 fordele: 

Fleksible IT-løsninger
Barracuda er den første single-source-udbyder, der kombinerer netværks-, applikations- og e-mail-sikkerhed med pålidelig sikkerhedskopiering og genopretning, og som leverer multi-layer sikkerhed mod cyberstrusler der konstant udvikler sig.

Med sådan en bred løsningsportefølje kan MSP-partnere bygge et omfattende servicetilbud, der omfatter multi-layered sikkerhed, databeskyttelse og fleksible implementeringsmuligheder.

Læs mere
Partnere kommer først
Sammen med Barracuda forpligter vi os til at opbygge værdifulde og givende partner-relationer.
 Dedikerede account managers og professionelle security engineers i Barracuda MSP teamet sikrer, at du har de ressourcer og den ekspertise du har brug for til at levere sikre, skalerbare tjenester til dine kunder. Gratis træning, salgs- og markedsføringsmaterialer og prisvindende support er tilgængelig for alle Barracuda MSPere.
Læs mere
Som MSP er det nemt at øge fortjeneste
Barracudas MSP-teknologi og faktureringsplatform giver dig mulighed for at optimere driften og forenkle processen.

Forudsigelig månedlig fakturering uden forudgående gebyrer giver dig mulighed for at fastsætte dine marginer og profitere allerede fra første måned. Ønsker du at strømline og forbedre din service yderligere, kan du forbinde Barracudas it-løsninger med dine PSA- og RMM-værktøjer.

Læs mere

Lad verdens bedste it-løsninger arbejde for dig, og brug din tid på det der er vigtig

Som Barracuda MSP sørger et dedikeret team af erfarne backup- og sikkerhedseksperter hos Barracuda for, at hjælpe dig med den administrative del så du får mest muligt ud af deres løsningsportefølje. Som Barracuda MSP kan du derfor fokusere på at udvikle din forretning. Se Barracuda Networks løsningsportefølje nedenfor. 

E-mail-sikkerhed

E-mails er én af de største trusler for virksomheder. Med Essentials får du flere lag med cloud-baseret sikkerhed. Sentinel beskytter dine kunder mod phishing og cyberangreb, og ønsker kunden at træne de ansatte i at spotte phishing angreb, har Barracuda udviklet Phishline. Tag testen nedenfor, hvor du kan se hvad det går ud på.

Netværkssikkerhed

Overvågning af netværksaktivitet og trafik er viktig, således at unormal aktivitet kan detekteres. Cloudgen Firewall kan optimere og beskytte flere kundenetværk på én gang mod avancerede trusler. Barracuda har også udviklet WAF-as-a-Service – en cloud-baseret firewall specielt udviklet til web-applikationer, samtidig med at Content Shield kan sørge for at dine kunder kan beskytte brugere, organisationen og brandet som helhed mod farlig indhold.

Databeskyttelse

Hvis uheldet er ude, er det vigtig med systemer der sørger for at virksomhedens data ikke tager skade eller går tabt. Med Barracuda Backup beskytter dine kunder sine data, uanset om de arbejder i et Windows, Mac eller Linux miljø. Som MSP kan du benytte dig af Itronis Backup, databeskyttelse bygget helt særlig til it-udbydere, og husk at med Barracuda Essentials kan du tilbyde kunder ekstra sikkerhed og backup til Office 365.

MSP-venlig Management

Med ECHOplatform har Barracuda udviklet en specialbygget MSP platform der gør det endnu nemmere at bevare overblikket over din forretning. Samtidig kan de tilbyde Managed Workplace RMM som hjælper MSPere med at monitorere kundernes systemer samtidig som at rutine-opgaver bliver automatiseret og gør det nemmere at onboarde nye kunder.

Kan du se forskel?

Kun 3% af alle mennesker er i stand til at spotte en raffineret phishing email. Barracuda's PhishLine er for nylig blevet anerkendt som en af SVCs 'mest innovative sikkerhedsprodukter. Med PhishLine er det muligt ,at beskytte mod alle aspekter af trusler, ved hjælp af løbende simulering og træning.
Hvor god er du til at spotte forskellen mellem phishing-e-mails og de legitime? Test dine evner med Barracuda's lille test 'SPOT THE PHISH', hvor du også har mulighed for at vinde en Oculus Go.

Seeing is beliving.

Ét er at læse om Barracudas MSP program og de forskellige løsninger, noget andet er at prøve det i virkeligheden. Vi vil meget gerne vise dig, hvordan løsningerne fra Barracuda fungerer i praksis, og hvor nemt det er at administrere, ved at aftale en demo på én eller flere af produkterne. Om ikke andet, så lad os starte med en uforpligtende snak om dine behov, og hvordan vi kan hjælpe.

Tag det første skridt nu

Udfyld vores kontaktformular for at komme i kontakt med os omkring Barracudas MSP program og mulighed for demo. Vores dygtige Partner Account Manager, Boye Vanell, står klar til at hjælpe dig.

Telefon: +45 48108061
E-mail: boyev@secdatacom.dk