Partner

Rapid7

IT-sikkerhed integreret i den daglige drift

Vulnerability Management, user behaviour analytics, penetrationstest og meget mere.

Alle løsninger fra Rapid7 er struktureret omkring 3 nøgleområder: Indsamling, Prioritering og Remediation. Målet er at gøre det lettere for folk at forstå og lettere at levere meddelsen videre. For både InsightVM og Nexpose dækker de tre nøgler den typiske sårbarhedsadministrations livscirkel – i stedet for at lære massevis af features, prøver de at indramme snakken med kunderne omkring hvordan de indsamler data, hvordan de prioritere disse, og hvordan de remedierer sårbarhederne.

IT Sikkerhedseksperter bruger ofte meget tid på at kigge ind i organisationers netværk for at forstå de forskellige risici og hvor de kommer fra. Hackere ser på organisationer fra en anden vinkel, for at finde de letteste metoder til at infiltrere organisationer. Rapid7’s Sonar teknologi gennemfører brede undersøgelser af internettet på tværs af services og protokoller for at få indsigt i den globale eksponering i forhold til sårbarheder.

Rapid7s Vulenerability Management-løsning: InsightVM

InsightVM er en dybere integration af Rapid7’s Nexpose Vulnerability Management Technology i Insight platformen. InsightVM leverer live sårbarhedsadministration og analyser inklusiv live dashboards, agenter og remediation workflows. InsightVM scanner hele netværket for sikkerhedssårbarheder, og hjælper organisationen med at prioritere hvilke sårbarheder, der er mest kritiske. Organisationen bliver dermed i stand til at få den rette information hen til de rette mennesker, så de hurtigt kan fikse sårbarhederne.

Rapid7 InsihgtVM - en god investering

En uafhængig undersøgelse foretaget af Forrester Consulting fastslår, at det er en god investering at anvende Rapid7’s Vulnarability Management-teknologi, InsightVM, til at forsvare sig imod cybersecurity angreb. Facts viser, at InsightVM er et effektivt sikkerhedsværktøj og at det samtidig er en investering der hurtigt tjener sig hjem. Forrester vurderer at dine kunder kan opnå en ROI på op til hele 342%

InsightIDR kombinerer user behaviour analytics, endpoint detection og automatiserede “fælder” for at opdage og standse ubudne gæster tidligt i angrebsforløbet, før de rammer kundens kritiske assets. Hver alarm starter automatisk en undersøgelse i forhold til alle “bemærkelsesværdige” hændelser omkring de implementerede assets og brugere. Dette giver lynhurtigt kontekst til at forstå hændelsen før og efter en alarm, så kunden kan validere og prioritere undersøgelsen. Med SIEM mulighederne i InsightIDR er det lettere at lave søgninger på tværs af logs.

Få op til 4.5 X ROI med Rapid7 IngishtIDR ifølge Forrester Consulting

Ifølge Forresters Total Economic Impact rapport, kan dine kunder få op imod 4.5 X ROI med Rapid7 InsightIDR. Giv dine kunder muligheden for at få en løsning til supergod detection and response - samtidig med at de foretager en rigtig god investering.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Rapid7, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM