Partner

Rapid7

IT-sikkerhed integreret i den daglige drift

Sårbarhedsadministration, user behaviour analytics, penetrationstest og mere.

Alt Rapid7 produktinformation er struktureret omkring 3 nøgleområder: Indsamling, Prioritering og Remediation. Målet er at gøre det lettere for folk at forstå og lettere at levere meddelsen videre. For både InsightVM og Nexpose dækker de tre nøgler den typiske sårbarhedsadministrations livscirkel – så i stedet for at lære massevis af features, prøver de at indramme snakken med kunderne omkring hvordan de indsamler data, hvordan de prioritere disse, og hvordan de remedierer sårbarhederne.

IT Sikkerhedseksperter bruger ofte meget tid på at kigge ind i organisationers netværk for at forstå de forskellige risici og hvor de kommer fra. Hackere ser på organisationer fra en anden vinkel, for at finde de letteste metoder til at infiltrere organisationer. Rapid7’s Sonar teknologi gennemfører brede undersøgelser af internettet på tværs af services og protokoller for at få indsigt i den globale eksponering i forhold til sårbarheder.

Få et hurtigt indblik i Rapid7’s InsightIDR

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Rapid7, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM