IT-sikkerhed, Nyhed

Rapid7 InsightVM - en god investering!

Sådan kan du hjælpe dine kunder med at reducere cybersecurity hændelser, samtidig med at de kan opnå en ROI på op til hele 342%!

En uafhængig undersøgelse foretaget af Forrester Consulting fastslår, at det er en god investering at anvende Rapid7’s Vulnarability Management-teknologi, InsightVM, til at forsvare sig imod cybersecurity angreb. Facts viser, at InsightVM er et effektivt sikkerhedsværktøj og at det samtidig er en investering der hurtigt tjener sig hjem.

De 5 vigtiste fordele:

1. 342% ROI over tre år
Virksomheder oplever i gennemsnit en ROI på 342%, når man sammenholder alle de overordnede fordele ved InsightVM.

2. 22% reduktion i “false positive alerts”
Færre ”false alerts” og mere præcis data hjalp virksomhederne med at spare tid.

3. 33% reduktion i remidiation indsatsen
Bedre rapportering og effektiv indsigt hjalp virksomhederne med med at gøre synlige fremskrift.

4. 60% reduktion i patching indsatserne
Automatisering af patching og forbedrede workflows hjalp med at strømline remediation-processen.

5. Besparelser på $2.3m over 3 år
Up-front riskoreduktion hjalp med at undgå potentielle angreb og tilhørende omkostninger.

Læs mere i Forrester rapporten her

At kende risikoen er blot begyndelsen
Få overblik

InsightVM giver ikke kun overblik over sevaghederne i kundens IT-miljø, men også overblik over de fælles arbejdsopgaver og mål, som kan gøre tværfunktionelle teams mere effektive.

Styrk Sikkerheds indflydelse

InsightVM er ikke nogen tryllestav. Men det kan hjælpe ledere inden for it-sikkerhed kan få mere taletid i organisationen og eliminere siloer ved at have et ”fælles sprog” og et fælles mål.

Synliggør den fælles udvikling

InsightVM er ikke blot et nyt reaktivt sikkerhedsværktøj. Det er designet til at understøtte proaktive, tværfunktionelle programmer, og ved at tracke de fælles fremskridt på tværs af programmer og teams i sikkerhedsafdelingen, kan disse synliggøres for resten af organisationen. Det er med til at skabe en følelse af ansvarlighed og indflydelse på tværs af sikkerhedsteams, når deres resultater kan fremvises for resten af organisationen.

Hvad gør InsigtVM anderledes end andre Vulnarability Management-løsninger?

InsightVM’s Real Risk Score fremhæver de sårbarheder, der sandsynligvis bruges i et angreb, og som kan hjælpe med at prioritere virkelig kritiske problemer. Real Risk Score ser på faktorerne: CVSS, malware og exploit exposure (via Metasploit Framework og Exploit DB), exploitability og vulnerability age for at bestemme en score på 1-1.000. Og den vurderer faktorerne ud fra asset criticality.

Rapid7’s Insight VM har gjort det i årevis, mens andre løsninger først nu begynder at følge med.

 

Remidiation Project identificerer individuelle trin, der kan reducere risikoen mest muligt, såsom f.eks. implementering af en patch, der kan reducere masser af sårbarheder. Top 25 remidiation rapporter viser organisationens største svagheder opdelt efter websted, domæne og asset group. Rapporterne viser også hvor mange aktiver og maskiner svaghederne påvirker i din organisation. Du kan se de hurtigste og enkleste remediation actions, du kan udføre, f.eks. opdateringer til de nyeste versioner af software.

Risk Scorecard kan blive anvendt af Sikkerhedsteamet til at benchmarke interne operationelle grupper (f.eks. branch locations, business units) op mod hinanden.

Live Dashboard Cards – over 100 cards, der kan tilpasses er tilgængelige for kunder, herunder cards, der visualiserer konfigurerede SLA’er og lister svagheder efter opdagelsestidspunkt og vigtighed. Derudover spotter Threat Exposure Analytics ændringer lige så snart de opstår.

Executive Summary Reports er designet med ledelsen i tankerne. Rapporterne viser remidiation efforts og sammenligner med data fra nuværende og tidligere rapporteringsperioder. Hver rapport indeholder grafer, der giver synlighed og indsigt i de foregående 12 måneder, så ledere let kan vurdere tendenser i løbet af året.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere infomation omkring Rapid7 InsightVM, så udfyld formularen her. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4810 8000.