IT-sikkerhed, Nyhed

Rapid7 IngsightIDR

Få op til 4.5 X ROI med Ingisht IDR ifølge Forrester Consulting

Ifølge Forresters Total Economic Impact rapport, kan dine kunder få op imod 4.5 X ROI med Rapid7 InsightIDR. Giv dine kunder muligheden for at få en løsning til supergod detection and response - samtidig med at de foretager en rigtig god investering.

InsightIDR - en god investering ifølge Forrester

 

 

Rapid7 InsightIDR er en cloud-native SIEM der hjælper sikkerhedsteams med Detection og Response. InsightIDR udnytter pre-built detections (oprettet og prioriteret af virksomhedens managed SOC) til at identificerere indtrængende aktivitet tidligere i angrebskæden og til at skære ned på false positives samt unødvendigt arbejde.

InsightIDR leder efter handlinger, der indikerer kompromitterede legitimationsoplysninger, spotter lateral bevægelser på tværs af aktiver, opdager malware og sætter ”intruder traps” op.

Ifølge Forrester Consultings rapport, der undersøger den økonomiske påvirkning af Rapid7s Insight IDR, kan virksomheder opnå op til 4.5 X ROI indenfor 3 år efter implementering – samtidig med at virksomhederne kan få et betydeligt fald i incident response time og management.

Få 4.5 X ROI på 3 år

InsightIDR leverer hurtigere værdi ved at have koretere implementeringstider og intuitiv levering af information. En enkelt agent, der arbejder på tværs af alle netværksenheder, giver hurtigere installation og baselining. Simpliciteten i interfacet, præsentation af information samt visibilitet mindsker mængden af træning SecOps har brug for, inden løsningen kører stabilt.

Opnå 27% reducering i false postive alerts

Holistisk og handlingsparat visibilitet hjælper SecOps til hurtig handling. Via arven fra user behaviour analytics samt curated alerts fra Rapid7’s SOC-eksperter, får InsightIDR kunder information og korrelation i én samlet løsning, hvilket fører til et drastisk fald i mean-time-to-know og remediering af sikkerhedshændelser.

Opnå 23% i besparelser over tre år ved at undgå opdateringer af hardware og software refreshments

Cloud-hosting og SaaS-levering af InsightIDR hjælper organisationer med at undgå at købe og opdatere hardware og software, der er associaseret med conventional SIEM. Out-of-box deception technology, network traffic analysis, file integrity monitorering, mm. er inkluderet I InsightIDR og supplerer eller erstatter andet eksisterende hardware, hvilket fører til yderligere besparelser og højere effektivitet.

Få 38% reduktion i incident management indsatsen

Den avancerede adfærdsanalyse og den samlede præsentation af sikkerhedshændelser i InsightIDR forbedrer organisationernes evne til at containe og mitigerere sikkerhedstrusler. Med større visibilitet og kontekstuel information kan sikkerhedsteams videresende instruktioner til en IT-ansvarlig eller selv eksekvere med det samme – og dermed undgå at blive flaskehals for det næste investigation step.

 

Rapid7 udnævnt som “Leader” i Gartners Magic Quadrant for SIEM

For tredje gang er Rapid7s InsightIDR blevet nævnt i Gartners Magic Quadrant for Security Information and Event Management. Denne gang som "Leader" for første gang. Gartners Magic Quadrant er en kulmination af omfattende research på et specifikt marked, som giver dig et godt overblik over de forskellige producenters positioner i markedet.

Foren sikkerhedsdata

Nem, cloudbaseret log og event management, som gør det let at overholde compliance. Ingen ekspertise i data, hardware eller ongoing vedligeholdelse er nødvendig.

Registrér adfærden bag sikkerhedsbrud

Cyberkriminelle kan godt lide stjålene credential-opslysninger, malware og phishing. Find og stop truslerne før tingene bliver kritiske.

Stærk Respond

Accelerér hastigheden af dine ”investigations” med 20x med visual timelines. Hold angreb tilbage med InsightIDR på tværs af brugere og aktiver.

Flere fordele ved Rapid7 InsightIDR

 

Deployment og Support: InsightIDR er en SaaS løsning, som kun behøver deployment af endpoint agenter eller collectere on-prem. Arkitekturen gør POC oplevelsen for kunden let, samtidig er det nemt at rulle ud i produktionsmiljø efterfølgende. Rapid7 administrerer alle patches og platform opdateringer, såvel som detection & response og rapportering af opdateringer.

 

Produktstrategi: Rapid7’s portefølje af komplementære teknologier (fx sårbarhedsadministration og SOAR) hjælper organisationer med at adressere flere aspekter af sikkerhedsoperatoner, inklusiv trusselsdetektion og respons. For organisationer som har behov for 24/7 monitorering af deres Rapid7 miljø tilbyder de managed services for trusselsdetektion og respons baseret på InsightIDR

 

 

 

Produkt: InsightIDR tilbyder stærk support for UBA, med ud-af-boksen use cases baseret på anonyme aktiviteter. Generelt er der et brugercentrerede vue på hændelsesidentifikation og undersøgelses features af produktet fordi kontekst og risk scores for brugerne er til rådighed for analyser hele vejen igennem.

 

Produkt: Native suppport til FIM og endpoints er stærk sammenlignet med andre leverandører. Endpoint agenten kan også bruges til at deploye vildledende credentials, og dette differentierer produktet fra andre SIEM løsninger

 

Kundeoplevelse: baseret på feedback fra Gartners kundehenvendelser, Insight reviews og leverandørreferencer giver Rapid7’s brugere en god karakter – specielt pga. den simple deployment og engagementet vedr. POC’er.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere infomation omkring Rapid7 InsightIDR, så udfyld formularen her. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4810 8000.