Unified Communications

Kompakt og prisattraktiv videobar til det mindre mødelokale

Yealink VC210 - Teams Edition.

Yealink har lanceret en en kompakt videobar, som er udviklet specielt til Microsoft Teams "huddle-rooms" eller små mødelokaler. Selvom prisen ligger i den "lave ende" er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Udviklet specielt til Microsoft Teams

Med integreret Microsoft Teams klient er VC210 med den medfølgende højttalertelefon (CP900) skabt til Teams møder i de helt små møderum. Plug-and-play installation, tydelig lyd og et klart billede, sikrer en kvalitativ mødeoplevelse.

 

Syv vigtige funktioner

Med et “alt-i-én-design” har  VC210 syv vigtige funktioner, som sammen giver en kompakt videobar. Det kompakte og lette design fylder mindre, og der er derfor ikke behov for mange kabler i møderummet.

 

Et 4K kamera med vidvinkel og auto-framing sikrer, at der altid er fokus på mødedeltageren. Enheden forsynes via PoE, så du skal ikke bekymre dig om eksterne strømforsyninger. Yealink VC210 understøtter desuden brug af touch-skærm via USB-port for at gøre betjeningen så nem og intuitiv som muligt.  VC210 er Android baseret med Microsoft Teams klienten til collaboration bars. Fjernbetjening  medfølger.

 

Klar lyd og tale

Sammen med Yealink VC210 medfølger der desuden en Yealink CP900 speakerphone med HD-lyd og Yealink Noise Proof Technology, der reducerer baggrundsstøj og efterklang, så enhver samtale bliver tydelig.

Yealink VC210 fremhævet af Microsoft

“It is a fantastic innovation, and we are really excited about this collaboration bar (VC210), because it gives us the opportunity to expand the ways in which teams can be used.”

Jared Spataro
Corporate Vice President for Microsoft 365

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring Yealink VC201 eller andre Yealink produkter så udfyld felterne, og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +45 4810 8000 eller sec@secdatacom.dk