Unified Communications

Microsoft Teams videoløsninger fra Yealink

Yealink har en komplet serie af video- og voice løsninger, der alle er certificeret til Microsoft Teams. Vi har gjort det let at finde den løsning, der passer bedst til dit behov - uanset om det er til det helt store mødelokale eller til personlig brug.

 

Fuld integration til Microsoft Teams

Yealink er komplet integreret med Microsoft Teams, hvilket giver en genkendelig og intuitiv brugerflade. Fuld kalenderintegration med mødelokalets bookninger, “one-touch to join”, kontakt og proximity join gør Teams Room Systems til de mest intuitive og brugervenlige møderumsløsninger. Book lokalet til dit Teams møde, eller find et ledigt lokale og flyt mødet fra den bærbare PC over på mødelokalets Teams Room System. Skærmindhold deles nemt via Teams klienten, trådløs USB-dongle eller HDMI input. Med løsninger til alt fra små fokusrum og “huddle-rooms” til multi-kamera systemer til auditorier og klasseværelser, kan Yealink dække ethvert behov. Dine brugere vil sætte pris på, hvor let det er at anvende, den gode lyd og ikke mindst video i høj kvalitet. Og med Yealink Device Management platformen, har it-afdelingen altid overblik og status på alle virksomhedens Teams Room System mødelokaler.  

Løsninger til alle typer af møderum.
Til hjemmekontoret eller "huddle rooms".

VP59 Videotelefon med Microsoft Teams klient.

Til hjemmekontoret eller "huddle rooms".

VC210 Microsoft Teams collaboration bar til de små huddle-rooms eller hjemmekontoret.

Til mindre mødelokaler eller "huddle rooms".

MVC300II Fuld Microsoft Teams Room oplevelse med betjening via 8” touch-skærm.

Til det mindre mødelokale

NYHED: MVC400II Fuld Microsoft Teams Room oplevelse med smart videobar, MCore mini-pc og betjening via 8” touch-skærm.

Til det mellemstore mødelokale

MVC500II De mellemstore mødelokaler. Fuld Microsoft Teams Room oplevelse.

Til det større mødelokale

MVC800II Det store mødelokale. Fuld Microsoft Teams Room oplevelse.

Det meget store mødelokale

MVC900II Til bl.a. auditorier og klasseværelser er MVC 900 den perfekte løsning.

Til hjemmekontoret eller "huddle rooms".

Yealink VP59 Med en stor 8” skærm, HD-kamera og mulighed for tilslutning til ekstern skærm vil denne videotelefon gøre sig velfortjent både på skrivebordet og i det lille huddle-room. Kameraet er tilsluttet via en af de i alt to USB-porte, og kan derfor nemt flyttes over på en ekstern skærm, som tilsluttes telefonens HDMI-udgang. Den ekstra USB-port gør desuden, at der kan tilsluttes en CP900 speakerphone for en bedre mødeoplevelse. USB-porten kan naturligvis også bruges for tilslutning af headset. VP59 er Android baseret med Microsoft Teams klient og vil derfor give den fulde Teams oplevelse med hurtig adgang til møder i kalenderen og alle ens foretrukne kontakter.

 • 8” touchskærm (1280 x 800)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • Indbygget Bluetooth og 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • 2x USB-port til kamera, headset, speakerphone.
 • 1x HDMI-out
 • PoE-forsynet
 • 2x gigabit ethernet switch
 • Android based

Yealink VC210 Microsoft Teams collaboration bar til de små huddle-rooms eller hjemmekontoret. Den hurtigste og nemmeste måde at få et always-on Microsoft Teams mødelokale i gang. 4K kamera med vidvinkel og auto-framing sikrer at der altid er fokus på mødedeltageren. Forsynes via PoE så man ikke skal bekymre sig om eksterne strømforsyninger, og understøtter desuden brug af touch-skærm via USB-port for at gøre betjeningen så nem og intuitiv som muligt. Der medfølger desuden en CP900 speakerphone således at mikrofonen føres ud mødebordet for optimal lydoplevelse. VC210 er Android baseret med Microsoft Teams klienten til collaboration bars. Fjernbetjening og 230V PSU medfølger.

 • 4K kamera med 120-grader objektiv
 • Noise supression
 • 1x HDMI-out (understøtter CEC)
 • 2x USB-porte
 • 1x line-out
 • Indbygget Bluetooth og 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • PoE-forsynet
 • 1x 10/100Mbit ethernet port

Yealink MVC300II Til de små fokus-rum og “huddle rooms” er MVC 300 den ideelle løsning. Fuld Microsoft Teams Room oplevelse med betjening via 8” touch-skærm med 3,5mm mini-jack stik til headset. 4K kamera med 120-grader objektiv og autoframing sikrer at der altid er fokus på mødedeltagerne. En CP900 speakerphone fører højtaler og mikrofon ud på mødebordet for optimal lydoplevelse. Skærmindhold kan nemt deles trådløst via Teams klienten og USB-dongle eller man kan vælge at dele via HDMI kabel. PC’en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bag mødelokalets skærm med det medfølgende vægbeslag – eller hvor det nu passer i forhold til installationen. På den måde undgås unødigt mange kabler på mødebordet, og man slipper desuden også for støj fra PC’en.

Til det mindre mødelokale er MVC400 den ideelle løsning. Fuld Microsoft Teams Rooms oplevelse via 8” touch-skærm med 3,5mm mini-jack stik til headset. En videobar med 4K kamera, 133-grader objektiv og autoframing sikrer, at der altid er fokus på mødedeltagerne. I videobaren er der indbygget højtaler og mikrofon for en optimal lydoplevelse.  Skærmindhold kan nemt deles trådløst via Teams klienten og USB-dongle eller man kan vælge at dele via USB-C eller HDMI kabel. PC’en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bag mødelokalets skærm med det medfølgende vægbeslag – eller hvor det nu passer i forhold til installationen. På den måde undgås unødigt mange kabler på mødebordet, og man slipper desuden også for støj fra PC’en. Se ydeligere information:

Yealink MVC500II Til det mellemstore mødelokale (6-8) personer er MVC 500 den perfekte løsning. Fuld Microsoft Teams Room oplevelse med betjening via 8” touch-skærm. Pan/tilt/zoom kamera med 5x optisk zoom gør at brugerne selv kan styre hvad der skal være i fokus takket være det særlige Yealink Room Control plug-in på touch panelet. For at sikre at alle høres klart og tydeligt kan systemet leveres med op til 4 kablede eller 4 trådløse bordmikrofoner. Der medfølger desuden soundbar. Skærmindhold kan nemt deles trådløst via Teams klienten og USB-dongle eller man kan vælge at dele via HDMI kabel. PC’en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bag mødelokalets skærm med det medfølgende vægbeslag, eller hvor det nu passer i forhold til installationen. På den måde undgås unødigt mange kabler på mødebordet, og man slipper desuden også for støj fra PC’en.

Yealink MVC800II Til det store mødelokale (6-12 personer) er MVC 800 den perfekte løsning. Fuld Microsoft Teams Room oplevelse med betjening via 8” touch-skærm. Pan/tilt/zoom kamera med 12x optisk zoom gør at brugerne selv kan styre hvad der skal være i fokus takket være det særlige Yealink Room Control plug-in på touch panelet. For at sikre at alle høres klart og tydeligt kan systemet leveres med op til 6 kablede eller 4 trådløse bordmikrofoner. Der medfølger desuden soundbar. Skærmindhold kan nemt deles trådløst via Teams klienten og USB-dongle eller man kan vælge at dele via HDMI kabel. PC’en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bag mødelokalets skærm med det medfølgende vægbeslag, eller hvor det nu passer i forhold til installationen. På den måde undgås unødigt mange kabler på mødebordet, og man slipper desuden også for støj fra PC’en.

Yealink MVC900II Til auditorier og klasseværelser er MVC 900 den perfekte løsning. Fuld Microsoft Teams Room oplevelse med betjening via 8” touch-skærm. Op til 9 pan/tilt/zoom kameraer med 12x optisk zoom gør at brugerne selv kan styre hvad der skal være i fokus uanset hvor i lokalet det er. Takket være det særlige Yealink Room Control plug-in på touch panelet kan brugeren vælge kamerapreset på alle tilsluttede kameraer. For at sikre at alle høres klart og tydeligt kan systemet leveres med op til 6 kablede bordmikrofoner eller tilsluttes eksternt mikrofonsystem via RCA-stik. Der medfølger desuden soundbar. Skærmindhold kan nemt deles trådløst via Teams klienten og USB-dongle eller man kan vælge at dele via HDMI kabel. PC’en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bag mødelokalets skærm med det medfølgende vægbeslag, eller hvor det nu passer i forhold til installationen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller brug for flere informationer omkring Microsoft Teams videoløsninger fra Yealink, så udfyld felterne, og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +45 4810 8000 eller sec@secdatacom.dk