Nyhed, Unified Communications

Rumløsning til Microsoft Teams

Yealink MVC400 er udviklet specielt til Microsoft Teams Rooms System, hvilket giver en genkendelig og intuitiv brugerflade, som betjenes via en 8" touch-skærm. MVC400 er den ideelle løsning til mødelokaler med plads til 6-8 personer.

Fuld Microsoft Teams Rooms oplevelse

Til det mindre mødelokale er MVC400 den ideelle løsning. Fuld Microsoft Teams Rooms oplevelse via 8” touch-skærm med 3,5mm mini-jack stik til headset. En videobar med 4K kamera, 133-grader objektiv og autoframing sikrer, at der altid er fokus på mødedeltagerne. I videobaren er der indbygget højtaler og mikrofon for en optimal lydoplevelse.  Skærmindhold kan nemt deles trådløst via Teams klienten og USB-dongle eller man kan vælge at dele via USB-C eller HDMI kabel. PC’en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bag mødelokalets skærm med det medfølgende vægbeslag – eller hvor det nu passer i forhold til installationen. På den måde undgås unødigt mange kabler på mødebordet, og man slipper desuden også for støj fra PC’en.  

Ét samlet system
Videobar, touch-skærm & mini-pc

UVC40 videobar

Virtuelle møder med AI-teknologi Med hjælp af AI-teknologi så som Auto Framing og Speaker Tracking, bliver både lyd- og billed oplevelsen i det virtuelle møde meget naturtro.   20MP kamera med bredt synsfelt Det indbyggede kamera har et 20MP SONY 1″ CMOS i UHD 4K kvalitet. Med et 133° bredt synsfelt vil alle deltagere i mødet kunne ses – uden at skulle justere kameraet. Selv i mørke mødelokaler med svagt lys eller hvor der er baggrundslys justeres lysstyrken automatisk, så mødedeltagere ses klart og tydeligt. Elektrisk Lens Cap Kameraet på UVC40 har en elektrisk Lens Cap, som automatisk åbner når videomødet starter og lukker igen, når enheden ikke er i brug. Det er måske en lille feature, men det er godt at vide, at uønskede ikke kan “kigge med”.     

MTouch II, touchpanel

Native Microsoft Teams brugerflade Løsningen er komplet integreret med Microsoft Teams, hvilket giver en genkendelig og intuitiv brugerflade. Fuld kalenderintegration med mødelokalets bookninger, “one-touch to join”, kontakt og proximity join gør Teams Room Systems til de mest intuitive og brugervenlige møderumsløsninger. Indbygget bevægelsessensor I det 8″ store touchpanel er der indbygget en bevægelsessensor, som automatisk registrerer, når der kommer én eller flere personer i rummet, for herefter automatisk at starte systemet op – klar til Teams-møde.

MCore Mini-PC

Enkel installation  MCore Mini-PC er specielt udviklet til videomødelokaler. Tilslutninger er designet således, at den er let at installere samtidig med, at tilslutninger/kabler sikres og skjules bedst muligt.  

Trådløst deling af indhold

Med en WPP20 Wireless Dongle (tilbehør) er det let at dele indhold. Tilslut WPP20 til USB-porten og du er klar til dele indhold for øvrige mødedeltagere. Det er naturligvis også muligt at dele indhold via HDMI eller USB-C port.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information omkring Yealink MVC400 eller andre løsninger til Microsoft Teams, så udfyld formularen her. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.