Partner

Juniper networks

High performance netværksløsninger

Vi hjælper it-forhandlere og MSP'ere med at optimere "livsnerven" i danske virksomheders it-infrastruktur ... Netværket!

En af forudsætningerne for en effektiv it-infrastruktur er et netværk, der er stabilt, sikkert og hurtigt og som samtidig kan skaleres i takt med den stigende datatrafik.

Juniper Networks er en af de førende producenter  inden for netværksløsninger. De designer og udvikler produkter og services til højtydende netværk. Med Juniper kan du få løsninger på tværs af routing, switching og sikkerhed.  Løsningerne adresserer netværkskrav til globale tjenesteudbydere, cloud-udbydere, nationale regeringer, forskning og offentlige organisationer og andre mange andre typer af virksomheder.

 

 

SEC DATACOM har i en årrække haft et meget tæt samarbejde med Juniper, og som partner kan du være sikker på, at få rådgivning baseret på indsigt og viden. Vi supporterer forhandlere og MSP’ere i hele Norden med pre-sale og support gennem hele salgsprocessen.

 

LØSNINGER

SD-What?

I takt med at applikationer flyttes til skyen går det op for virksomheder, at det traditionelle WAN ikke er designet til den moderne og dynamiske web-baserede virkelighed. At sende trafik fra afdelingskontorer til hovedkontoret, ud til internettet og så tilbage igen er både ineffektivt og dyrt. Software Defined Wide Area Network, eller SD-WAN, gør din virksomheds netværksinfrastruktur simpel, automatiseret og sikker.

Virtualized Platforms for the Cloud/Hosting Provider

Network Functions Virtualization (NFV) definition:
Cloud og virtualiserings teknologi som driver den effektive udvikling af netværks services med elastisk skalérbarhed og automaticering. Denne teknologi, som ofte inkorporerer Software Defined Networking (SDN), leverer en forbedret agilitet i leverancen af netværk services – uden at manuelle processer bliver flaskehals ...

The Cloud Enabled Enterprise Datacenter

Gå I krig med de netværksmæssige udfordringer i dit datacenter.
Det er dit ansvar er at designe og drifte et datacenter, dermed ved du allerede at dit netværk bør være mindre komplekst og du bør nedbringe driftsomkostningerne. Dit datacenter kan være spredt over flere lokationer og clouds, består af flere producenters hardware/software og en del af komponenterne er så gamle at de ikke kan opfylde dagens krav. ...

JumpStart Junos

Bliv klogere på Juniper Junos operativesystem.
Deltag i Juniper JumpStart Junos interaktive webinars. Her får du gode tips og tricks til at arbejde smartere med det kraftfulde, fleksible og brugervenlige Junos OS.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Juniper Networks, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM