Netværk, Nyhed

SD-WAN, den smarte genvej til en sikker netværksinfrastruktur

I takt med at applikationer flyttes til skyen, erfarer mange virksomheder, at det traditionelle WAN ikke er designet til den moderne og dynamiske web-baserede virkelighed. At sende trafik fra afdelingskontorer til hovedkontoret, ud til internettet og så tilbage igen, er både ineffektivt og dyrt. Software Defined Wide Are Network eller SD-WAN, gør din virksomheds netværksinfrastruktur simpel, automatiseret og sikker.

SD-WAN på 3 minutter

Med SD-WAN kører trafikken bedre

Forestil dig at netværket i en større global virksomhed, er et massivt trafiklyssystem, og det kaos der opstår, hvis trafiklyssystemerne ikke virker. SD-WAN er en løsning, som gør at trafikken - eller netværket, kører smertefrit og effektivt på tværs af landegrænser, samtidig med at det er lokalt forankret. SD-WAN er, kort fortalt, evnen til at administrere politikker på geografisk distribuerede afdelingskontorer centralt fra et sted.
SD-WAN er en automatisk, programmatisk tilgang til at administrere enterprise netværksforbindelser og linjeomkostninger. Det betyder at trafik bliver automatisk og dynamisk forwardet via de mest passende og kost-effektive WAN forbindelser. Dette sker ud fra kriterier som: netværkets tilstand, sikkerhed, applikationens 'Quality of Service' (QoS) krav og, til slut, den aktuelle linjeomkostning.

Hvorfor SD-WAN?

 • Lavere CapEx og OpEx og dermed bedre TCO
 • Introducerer mere agilitet og indirekte muligheder til innovation
 • Understøtter flere sikre og høj-hastigheds forbindelser uden den dyre omkostning ofte associeret med et MPLS netværk
 • Last-balancering på tværs af links for at sikre bedre performance
 • Muligheder til automatisk provisionering af firewalls, VPN og applikations-leverance
 • Zero-Touch Provisionering
 • Kryptering, sikring og segmentering af WAN trafik forbindelser for at isolere og begrænse omfang af eventuelle sikkerheds-angreb
 • “In the past, if we had issues with our network, we added more bandwidth. If latency was an issue, we added WAN Optimization.”
  - Gartner Analyst, Andrew Lerner -

  Hos SEC DATACOM finder du flere forskellige udbydere af SD-WAN. Vi forhandler SD-WAN på vegne af producenter så som Juniper, Dell EMC, Barracuda, Ruckus, AeroHive og Zyxel. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og demoer, så vi kan finde den løsning der passer til dig og din virksomhed. Vil du høre mere om de muligheder der er, kontakt os ved at udfylde nedenstående formular.

  Vil du vide mere?

  Vores Product Manager Lars Kvam er klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.
  Telefonnummer: +45 27122093
  E-mail: larsk@secdatacom.dk