Partner

ZeroFOX

Beskytter din digitale tilstedeværelse og sikrer dit brand og omdømme.

Dine offentligt tilgængelige platforme udgør en trussel for virksomheden.

 

I nutidens “digital-first” verden bruger næsten alle virksomheder offentligt tilgængelige platforme, f.eks. sociale medier, hjemmesider, og e-handelsportaler til at kommunikere med eksisterende og potentielle kunder. Men de samme platforme bliver også (mis)brugt af cyberkriminelle, til at udgive sig som afsender for virksomheden eller som en ledende medarbejder i virksomheden. Udover data- og økonomiske tab, kan det medføre et dårligt omdømme – både for virksomheden og for ledende medarbejdere. 

 

 

 

 

En udfordring for eksisterende sikkerhedsplatforme og it-afdelingen 
De fleste it-sikkerhedsplatforme har ikke mulighed for at kontrollere for den type trusler, der i takt med anvendelse og udbredelse vil blive en større og større udfordring for it-sikkerhedsteams.

En udfordring, der bliver større og større …

 

Brugen og udbredelsen af offentligt tilgængelige platforme betyder, at digitale risici er større end nogensinde før. I 2020 oplevede ZeroFox betydelige stigninger i fraud and scams, phishingforsøg og legitimationstyveri. Da trusler fortsætter med at udvikle sig og intensivere, har it-sikkerhedsteams brug for nye værktøjer for at forhindre dette.

 
Eksempler fra virkelighedens verden

Flyselskab fanget i Phising attack

Et flysekskab bliver fanget i en phishing kampagne, cyberkriminelle bruger domæne spoofing og efterligner hermed flyselskabets originale hjemmeside. Derudover bliver et falskt Instagram account brugt til at reklamere for flysekskabet. Der gives billetter væk til de første der trykker på linket, og logger ind på den førnævnte falske hjemmeside.

 

60%  increase in fraud and scams  125% increase in phishing attacks  145% increase in sensitive data leakage

Den intetanende bruger logger ind på den falske hjemmeside og har derved givet deres oplysninger væk, som f.eks bliver solgt på the dark web eller lign. I dette tilfælde kunne flyskelskabet have forhindret dette med ZeroFOX domæne monitering, som er baseret på avanceret AI teknologi.

Spillere i kendt fodboldklub har fået beskyttet deres profiler på SoMe
I Manchester united blev spillere og ledelsen udsat for for racistiske kommentar og hadfulde beskeder på sociale medier, hvilket naturligvis påvirkede deres præstation. ZeroFOX har med deres DRP løsning opsat et filter, der nu beskytter fodboldklubben mod racistiske bemærkninger og modbydelige udsagn.

ZeroFox platformen:

Beskytter din digitale tilstedeværelse og sikrer dit brand og omdømme.
 

Med en kombination af kunstig intelligens (AI) og ekspert rådgivning har ZeroFOX den ekspertise og teknologi, der er nødvendig for fuldt ud at beskytte virksomheder mod de voksende digitale trusler mod deres offentlige platforme. 

 
 
Beskytter alle gængse platforme

ZeroFOX platformen beskytter ethvert hjørne af dine offentligt tilgængelige platforme. Uanset om det er dine domæner, e-mail, sociale medier, mobile app’s eller det “dark web”, beskytter ZeroFox din virksomheder mod digitale trusler.

 

 

Udvalgte løsninger

Brand, Executive og Domain beskyttelse

Beskyt din virksomheds omdømme og ledende medarbejdere  mod målrettede angreb, herunder phishing, efterligninger (impersonations), svindel og piratkopiering.
Læs mere:

Anti-Phishing

Find og fjern svindelkampagner og phishing-angreb rettet mod dine kunder eller medarbejdere via ondsindede domæner, e-mail og sociale medier.
Læs mere:

Account Takeover

Få advarsel omkring forhindre “kontokapring”, der kan føre til læk af legitimations oplysninger og kreditkorttyveri.
Læs mere:

 

Book en demo

Få en demo af ZeroFOX platformen, hvor vi ikke “bare” fortæller om løsningen, men helt konkret viser, hvordan den fungerer.
Klik på link nedenfor for få din personlige demo.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om ZeroFOX, så udfyld dette skema og vi kontakter vi dig inden for 24 timer