Nyhed, Unified Communications

Virtuelle møder på den smarte og sikre måde.

Med denne nye USB videobar fra Yealink får du en masse features, som man ofte kun finder i langt dyrere videoløsninger. Ud over fremragende lyd og billedkvalitet er den utrolig let at bruge. Et oplagt valg til virtuelle møder i små mødelokaler.

Smart USB videobar med AI-teknologi.

Yealink UVC40

Virtuelle møder med AI-teknologi
Med hjælp af AI-teknologi så som Auto Framing og Speaker Tracking, bliver både lyd- og billed oplevelsen i det virtuelle møde meget naturtro.  

20MP kamera med bredt synsfelt
Det indbyggede kamera er et 20MP SONY med 1-inch CMOS i UHD 4k kvalitet. Med et 133 ° bredt synsfelt vil alle deltagere i mødet kunne ses – uden at skulle justere på kameraet. Selv i mørke mødelokaler med svagt lys eller hvor der er  baggrundslys justeres lysstyrken automatisk på UVC40, så mødedeltagere ses klart og tydeligt.

Elektrisk Lens Cap
Kameraet på UVC40 har en elektrisk Lens Cap, som automatisk åbner når videomødet starter og lukker igen, når enheden ikke er i brug. Det er måske en lille feature, men det er godt at vide, at uønskede ikke kan “kigge med”.   

 

Let at bruge på alle gængse videokommunikations platforme
UVC40 fungerer på alle populære UC-platforme (f.eks. Teams, Zoom, WebEx, BlueJeans etc.). Med simpel plug-and-play til din computer via USB, er du hurtigt i gang med mødet.

 

Mange certificerede løsninger til Microsoft Teams og Zoom Rooms

Yealink har en komplet serie af video- og voice løsninger, der alle er certificeret til Microsoft Teams. Derudover har Yealink et bredt sortiment af løsninger til Zoom Rooms.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information omkring Yealink UVC40 eller andre løsninger til virtuelle møder, så udfyld formularen her. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.