Nyhed, Unified Communications

Videobar til de helt små møderum eller hjemmekontoret

Yealink A10: Lille og kompakt - men kraftfuld!

Det kompakte design med professionelle features gør MeetingBar A10 perfekt til de helt små møderum og hjemmekontorer. Opsætning sker let og hurtigt, og efter få minutter er du klar til at holde virtuelle møder i høj kvalitet. Uanset om du bruger Microsoft Teams eller en anden kommunikationsplatform, så er den utrolig let at bruge og at sætte op!


Video og Audio i møderumskvalitet.

Næsten som at være der selv!

 

Med 4K-kamera og 120° synsfelt fanger du tydeligt alle vigtige detaljer i rummet og MeetingBar A10 giver en flot farvegengivelse – alt i alt en totaloplevelse af kvalitet og næsten som at være der selv.

 

Yealink A10

De indbyggede 8 MEMS-stråledannende mikrofoner og højttalere i MeetingBar A10 giver fuld dækning af små rum for en bekymringsfri, fuld dupleks stemmeoplevelse.

Yealinks forbedrede AI-støjreduktion forbedrer lydoplevelsen ved at udnytte en massiv dyb læringslyddatabase til at reducere baggrundsstøj, distraherende tastaturklap, museklik og fodspor samt smart slette andre omgivende lyde for at give en krystalklar lydkvalitet.

 

Yealink A10 på under 1 minut. Se video her

All-in-One design og Plug and Play installation

Med det kompakte design sparer it-administratorer en masse kræfter på at implementere og vedligeholde enheder. Med plug-and-play-funktionen, kan man blot gå ind i dit næste møde med alt hvad man behøver lige ved hånden. Ingen ekstra drivere og software er nødvendige. En nem og effektiv løsning til at afholde kvalitative videomøder, uanset hvor man vil.

Let betjening med et flot Touch Panel

MeetingBar A10 kan styres med den medfølgende fjernbetjening, men den kan også leveres med et 8″ Touch Panel (ekstra udstyr). Har har du samme muligheder for styring som på din PC Teams-klient, f.eks. “join”, lydstyrke, content sharing, mute/unmute etc.

Trådløs deling af indhold med et enkelt klik

Med en WPP30 Wireless Dongle (tilbehør) er det let at dele indhold. Du skal ikke installere software eller drivere. Tilslut blot WPP30 til USB-porten, klik på knappen, og du er klar til dele indhold  i 4K/30FPS UHD kvalitet.

Vil du vide mere om Yealink MeetingBar A10?

Hvis du vil vide mere om Yealink MeetingBar A10 eller andre videoløsninger til møderum, så udfyld dette skema og vi kontakter vi dig inden for 24 timer