Netværk, Nyhed

Hybrid Cloud Observability

Næste skridt indenfor monitorering

Helt overordnet kan man betragte Observability som det næste skridt inden for monitorering af it-infrastruktur. Selvom begge metoder overvåger og analyserer ydeevnen i de enkelte systemer, så vil monitorering primært indsamle data og generere advarsler, såfremt der opstår afvigelser fra foruddefinerede parametre. Observability vil derudover være i stand til proaktivt at udbedre problemer i realtid og optimere ydeevnen i systemer og applikationer.

SolarWinds Hybrid Cloud Observability

Administration og optimering af en effektiv it-infrastruktur kan være en krævende opgave. Kompleksiteten bliver større og brugerne forventer konstant adgang til et stadigt voksende økosystem med applikationer og infrastruktur. Med SolarWinds Hybrid Cloud Observability får du det fulde overblik samtidig med at løsningen proaktivt optimerer eller afhjælper eventuelle flaskehalse.

Key Features
  • Observability på tværs af it-infrastruktur, netværk og ydelse på applikationer
  • Fysiske og virtuelle hosts, SD-WAN og enhedsmonitoring
  • Automatiseret discovery and dependency mapping
  • Historiske og realtids dashboards
  • Intelligent AIOps-korrelation, alarmering og brugertilpasset rapportering
  • Konfigurationsstyring til netværk, virtualisering, servere og applikationer

Prøv SolarWinds Hybrid Cloud Observability
Du har mulighed for at prøve en fuld version af løsningen i 30 dage. Klik på linket nedenfor for at dowloade en Free Trial.

 

Agilitet er et “must” i nutidens distribuerede it-miljøer

Der stilles større og større krav omkring tilgængelighed og fleksibilitet i nutidens it-miljøer. SolarWinds® Hybrid Cloud Observability er udviklet til it-proffessionelle med henbllik på at simplificere og effektivisere management og fejludbedring i komplekse it-infrastrukturer på tværs af lokale og multi-cloud-miljøer.

Eliminer Tool Sprawl:
Oversæt forskellige datainpuit til brugbar indsigt

Reducer “Alert Fatigue”:
Skær gennem støjen ved at korrelere problemer der sker samtidigt, for hurtigere at kunne identificere årsagen.

Observability på tværs af hybride it-miljøre
Agentbaserede, agentløse og API-sourcede cloud-infrastrukturmålinger for synlighed på tværs af hele dit hybride miljø.

Fleksibel licensiering
Mulighed for behovsbaseret betaling og fleksibiliteten til at allokere noder på tværs af instanser. Der kræves ingen yderligere licenser.

Whitepaper

IT Operations Teams Saved Millions ...

with SolarWinds Hybrid Cloud Observability Solution

En undersøgelse foretaget af Enterprise Management Associates (EMA) viste, at 31 % af alle it-serviceproblemer opdages og rapporteres af slutbrugere, før it-drift (ITOps) er klar over det. Så hvordan er dit ITOPs-team forberedt til at spare din virksomheds tid, penge og produktivitet? I dette whitepaper kan du lære, hvordan du argumenterer for Observerbility, og hvordan virksomheder kan spare mange penge med SolarWinds Hybrid Cloud Observability.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om SolarWinds Hybrid Cloud Opservability, så udfyld dette skema og vi kontakter vi dig inden for 24 timer