Netværk, Nyhed

Ruckus Unleashed - uovertruffen WiFi

WiFi i absolut topklasse er nødvendigt for langt de fleste virksomheder i dag. Uanset om virksomheden har en lille it-afdeling eller har et begrænset budget, så er kravet fra brugerne en pålidelig trådløs forbindelse. Ruckus Unleashed er en løsning, der netop henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder.

Ruckus Unleashed leverer markedets bedste WiFi-oplevelse uden unødvendig kompleksitet. Den controller-fri teknologi kræver ikke en it-afdeling, installationen er færdig på få minutter og leverer stærkere signal, bedre dækning og mere stabil ydelse end andre teknologier på markedet. Desuden passer Unleashed til dig med et mindre budget.

Her på siden kan du læse en masse om, hvorfor du skal vælge Ruckus Unleashed. Du kan også læse det komplette datablad her.

4 gode grunde til at vælge Ruckus Unleashed
Installation på under 5 minutter
  1. Tænd dine Unleashed accesspunkter
  2. Opret forbindelse til dine accesspunkter via åben SSID eller DNS
  3. Konfigurer et master-accesspunkt via Unleashed Online Wizard

Dit WiFi er klar til brug!

Nem styring, uanset hvor du befinder dig

Du kan styre mindre Unleashed-netværk overalt i verden via Unleashed app’en – selvfølgelig gratis. App’en har alle vigtige oplysninger om dit netværk og du har adgang til alle de administrative funktioner og fejlfindingsværktøjer, du har brug for.

Lave omkostninger

Med Ruckus Unleashed behøver du ikke at investere i dyrt hardware. Controller-funktionen er indbygget i accesspunkterne, så du behøver ikke en ekstern controller. Derudover skal du ikke bruge adgangs-licenser eller specialviden til installation og drift af netværket.

Skalérbart

Unleashed passer til små og mellemstore virksomheder. Men hvad sker der, hvis din organisation vokser? Det er intet problem, dine Unleashed accesspunkter kan nemlig skaleres. Med Multi-Site Manager kan du nemt tilføje flere accesspunkter, i takt med, at din virksomhed vokser.

De mest innovative teknologier på markedet
BeamFlex+ - Patenteret antenne-teknologi

BeamFlex+ teknologien adskiller sig fra konkurrenterne ved at bruge accesspunkternes ‘integrerede antennepaneler til at lede signalerne til den enkelte brugers position. Teknologien tilpasses automatisk til netværksmiljøet og optimerer signalerne til hver enkelt enhed. Med Unleashed kan du derfor tilbyde bedre dækning end med traditionelle accesspunkter.

ChannelFly - Vælger kanal, helt automatisk

De fleste accesspunker kan skifte kanaler, når den eksisterende forbindelse til en enhed bliver overbelastet. Men kun Ruckus-accesspunkter med ChannelFly bruger specialbyggede algoritmer til at identificere den bedste kanal, før ændringen sker. Sammen med BeamFlex+ kan Unleashed accesspunkter levere betydeligt højere throughput end konkurrerende teknologier.

SmartMesh - Selvoprettende og selvhelbredende

SmartMesh kræver kun et enkelt tryk på en knap for at dække hvert hjørne af dit område med pålidelig og stabil tilslutning. Du behøver ikke bruge tid og penge på vanskelige dækningsplaner eller kabler for hvert accesspunkt. Markér blot “Zero Touch Mesh” i din Unleashed app og opret automatisk forbindelse mellem dine accesspunkter. Hvis et link går ned, helbreder det sig selv uden, at du skal foretage dig noget som helst.

Mangler du endnu en god grund? Så se her.

Divergent Dynamics, har testet fem forskellige producenters performance, når det gælder streaming af video til mellem 30 - 60 klienter. Ikke overraskende var Ruckus den eneste producent, som var i stand til at levere "stall-free" streaming af video til 60 klienter, samtidig med at der var belastning fra "almindelig" datatrafik.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Ruckus Wireless, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.