Netværk

Gør op med krævende administration af netværk.

Et stabilt, sikkert og hurtigt netværk er "nerven" i en effektiv it-infrastruktur. Men med de øgede krav til et "moderne" netværk, så bliver kompleksiteten og tidsforburuget til administration større i takt med, at der tilsluttes flere enheder. Derfor er det essentielt, at bruge en tidssvarende management platform, hvor den daglige drift og administration kan effektiviseres.

Cloud management

Effektiv drift og administration af netværket

Kompleksiteten i dit netværk vil næppe blive mindre i de kommende år. Derfor bør du allerede nu implementere en managementplatform, hvor du uden at skulle bruge store ressourcer, effektivt kan administrere dit netværk. Her kan en Cloud management i mange tilfælde være svaret.

Se Infographic. Hvorfor Cloud administrerede netværk.

Ruckus Cloud

En intuitiv og effektiv platform

Ruckus Cloud er en konvergeret platform til administration af netværk. Med Ruckus Cloud kan små eller store it-afdelinger let administrere, fejlfinde og optimere både trådede og trådløse netværk via et simpelt og intuitivt dashboard. Ved brug af kunstig intelligens (AI) og ML (Machine Learning) har Ruckus Cloud værktøjerne, der gør dig i stand til at reagere og hurtigt og udbedre eventuelle driftsforstyrrelser, før de bliver kritiske.

Test Ruckus Cloud helt gratis!

Vi er sikre på, at når du først har prøvet Ruckus Cloud, så er du også overbevist om, at det er et effektivt værktøj til administration af dit netværk. Derfor får nu muligheden for at teste løsningen til bunds. 

Udfyld formular nedenfor så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Bestil en gratis testpakke her:

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig omkring en gratis testpakke.

Testpakken indeholder:

  • Free Ruckus 802.11ac Wi-Fi access point
  • Up to 10 Wi-Fi AP management licenses for 60-days
  • Up to 10 switch management licenses for 60-days
  • Up to 20 RUCKUS Analytics licenses for 60-days
  • RUCKUS Cloud mobile app for anywhere management
  • Phone and chat support