Partner

Spectralink

Trådløse kommunikationsløsninger

Spectralink leverer mobile enheder, som giver en krystalklar kommunikation, hvor end der er brug for det!

Spectralink leverer mobilteknologi til virksomheder. De tilbyder krystalklar kommunikation og knivskarp forbindelse, der er til at stole på. Deres produktportfølje indeholder en bred vifte af produkter tilpasset din branches specifikke behov – om det er indenfor sundhedsvæsenet, detail, logistik mm.

Med intelligente Wi-Fi og DECT-løsninger (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) kan Spectralink hjælpe dig og dine medarbejdere med at løse jeres daglige opgaver mere effektivt.

Desuden er Spectralink’s produkter yderst holdbare, så de kan klare selv de mest udsatte arbejdsmiljøer.

Spectralink kreerer skræddersyede løsninger til din virksomhed og er med dig hele vejen fra start til slut – og længere endnu, da de har et solidt supportsystem, der står til rådighed hvis der er spørgsmål eller lign.

 

Landssygehuset i Thorshavn - En Spectralink succeshistorie

Spectralink forbedrede dækningen med et DECT kommunikationsnetværk på hospitalet i Thorshavn. Med det gamle system oplevede de ansatte ustabilitet og dårlig dækning – hvilket besværliggjorde dagligdagen for de ansatte.

Her kunne Spectralink’s produkter integreres med de andre systemer, der allerede var i brug. Desuden har de mulighed for at skalere deres DECT-system, hvis det skulle blive nødvendigt, hvilket gør løsningen mere fremtidssikret.

”Med det gamle system krævede det et stort arbejde, hvis vi ville udvide det eller forbedre dækningen. Med løsningen fra Spectralink er det meget nemmere at gøre dækningsområdet større og bedre, hvilket gør det mere fremtidssikret.”

 

– Einar Venned, afdelingsleder Landssygehuset Thorshavn

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Spectralink, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM