Partner

Secureworks

Styrk sikkerheden — uden at sprænge dit it-sikkerhedsbudget!

Med Secureworks får du adgang til en omfattende pakke af it-sikkerhedsløsninger og -services - uanset om du videresælger løsningerne eller leverer professionelle services, kan du drage fordel af mange års erfaring fra en af de førende cybersikkerheds aktører i branchen.

Mangel på it-sikkerhedseksperter og konstant stigende trusselslandskab

De fleste it-sikkerhedsprofessionelle er enige om, at det er blevet mere udfordrende at opdage og reagere på trusler i dag end for bare to år siden. Væsentlige årsager til dette er; øget trusselslandskab, en udvidet angrebsflade, for mange værktøjer at vælge imellem og generelt en mangel på sikkerhedsressourcer. Alt dette løses af Secureworks med deres Taegis™ ManagedXDR-løsning.

Secureworks Taegis™ ManagedXDR er en fuldt administreret it-sikkerhedsløsning, der leverer detection og response 24/7 gennem en åben platform med en omfattende Threat Intel løsning:

  • Reducér din risiko og beskyt dine kunders investeringer med en skræddersyet MDR-tilgang designet til at imødekomme deres behov.
  • Få adgang til sikkerhedseksperter på få sekunder gennem 24/7 live chat.
  • Få den vejledning, du har brug for, når du har brug for det.
Bedre synlighed, mindre støj og hurtigere forsvar

Når du samarbejder med Secureworks får du adgang til topmoderne it-sikkerhedsløsninger, der vil give dig og dine kunder:

  • Bedre synlighed: 98% af Secureworks’ kunder oplever værdi inden for 60 dage
  • Mindre støj og kompleksitet: 310 mia. hændelser behandles dagligt, 99.99% af hændelserne løses af platformen.
  • Hurtigere forsvar: Secureworks’ Security Operations Centers har opretholdt over 3.000 certificeringer.

Anerkendt af Forrester og IDC

Secureworks' kombination af prisvindende XDR-software, erfaring med detection og response samt mere end 20 års erfaring har fundet anerkendelse i industrien. Secureworks nævnes bl.a. som Strong Performer i The Forrester Wave: Managed Detection and Response fra 2023 og som en Leader i IDC MarketScape: U.S. Managed Detection.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information om Secureworks, så udfyld formularen her og vi kontakter dig inden for 24 timer.