Partner

ProLabs

Ledende producent af optisk netværksinfrastruktur

Prolabs - Revolutionerer netværkstilkobling

Med ProLabs er du sikret 100 % kompabilitet med mere end 70 forskellige producenter og over 25.000 systemer. Desuden kommer den innovative og banebrydende teknologi med livstidsgaranti hvilket demonstrerer kvaliteten på produkterne og understøtter deres serviceniveau. Deres brancheledende løsninger har også vist sig at give omkostningsbesparelser på op til 70 %.

Alle enheder kodes og testes for funktionalitet og kompabilitet inden afsendelse. Så du er sikret bedst muligt mod fejl og defekter. Ingen andre producenter leverer denne service, så det er endnu en grund til at have tillid til ProLabs og det de står for.

Væksten inden for open source har fuldstændig ændret OEM-markedet. Dette har givet kunderne meget mere fleksibilitet, da de ikke er fastlåst i en enkelt løsning.

Prolabs er dedikeret til at levere høj kvalitets transceivere til det optiske onlinemarked og leverer pålidelige og omkostningseffektive produkter.

 

Se her hvordan ProLabs koder og tester alle enheder inden afsendelse

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med ProLabs, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM