Partner

Ping Identity

Den førende platform til identitetssikkerhed

Over halvdelen af Fortune 100-virksomheder har implementeret en Ping sikkerhedsløsning til styring af identitet.

 

En vigtig faktor i it-sikkerhed er den digitale identitet. Det er afgørende, at man kan styre, monitorere og ikke mindst validere digitale identiteter.

Ping Identity er en identitets- og adgangsstyring-løsning, som er specielt udviklet til virksomheder til at administrere og give sikker adgang til mobil-, cloud- og on-premise-applikationer, eksterne og interne netværk samt API’er. Platformen registrerer og blokerer automatisk unormale aktiviteter ved hjælp af kunstig intelligens (AI) teknologi for at sikre overholdelse af lovbestemte regler.

Mange af verdens største virksomheder anvender løsningen – faktisk anvender mere end halvdelen af Fortune 100 virksomheder Ping Identity.

Anerkendt af Gartner
I Gartners Magic Quadrant for Access Management-rapport kan du læse mere om, hvorfor Ping Identity er blevet anerkendt som førende inden for autentificering, SSO og adgangsstyring fem år i træk!

Hent rapporten her:

 

Ping

PingOne Cloud Platform

Forbind enhver bruger problemfrit og sikkert med Pings identitetsløsninger eller andre tredjepartstjenester.

 

Seeing is believing

På få minutter kan du få et hurtigt overblik af Ping sikkerhedsplatform. Hvis du vil gå mere i dybden, kan du selv prøve Ping og se hvor ekkeftiv og intuitiv løsningen er.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring Ping Identity så udfyld felterne, og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +45 4810 8000 eller på sec@secdatacom.dk