Partner

Opengear

Sikker remote management af virksomhedens kritiske netværksinfrastruktur

Reducér omkostninger og sikr driftskontinuiteten med network remote mangement

Opengear leverer den sikkerhed, automation og resilience, der er nødvendig for at enterprise-virksomheder kan fungere effektivt, kan reducere omkostninger samt sikre driftskontinuiteten.

Opengear leverer network resilience, der sikrer driftskontinuiteten via Smart Out-of-Brand management-løsninger. I mere end 15 år har de ledet udviklingen fra simple terminalservere til komplekse konsolservere med udviklingen af centraliseret administrationssoftware, embedded 4G-LTE mobiladgang og NetOps-ready applikationer.

Da størstedelen af compute er flyttet fra datacentre til edge locations er muligheden for sikkert at administrere kritiske netværkskomponenter, uanset hvor man befinder sig, blevet mere og mere vigtigt. Virksomhedens brugere forventer det samme niveau af service, uanset om det drejer sig en core compute location eller en local POP.

 

Opengear hjælper it-professionelle med at administrere, overvåge og remediere netværk eksternt, selv når det primære netværk er nede, eller produktionsnetværket er for overbelastet til at reagere. Deres Network resilience platform giver it-professionelle sikker adgang til network provision, konfigurering og fejlfinding af kritisk it-infrastruktur uden at it-medarbejderne behøver at befinde sig on-site. Det minimerer nedetid, beskytter SLA’erne og sparer virksomheden penge.

Digi International købte Opengear i 2019 og samlede dermed to virksomheder med et dybt engagement i at levere de bedste produkter, software og tjenester, der imødekommer skarpe netværkskrav.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos SEC DATACOM er vi stolte af vores samarbejde med Opengear! Det betyder også, at vi har sat os rigtig godt ind i deres løsninger. Vi har i al beskedenhed et stærkt teknisk og forretningsmæssigt know-how. Det betyder, at du kan arbejde sammen med en række mennesker, der kan hjælpe dig igennem hele eller dele af salgsprocessen – så som:

  • Teknisk presale
  • Design, installationer og konfigurationer
  • Deltagelse på møder sammen med dig og dine kunder
  • Marketing services, der kan hjælpe med til at skabe efterspørgsel til din forretning samt co-finansiering til aktiviteter

LØSNINGER

Network Resilience

Den eksponentielle vækst og øgede kompleksitet af it-infrastruktur har øget efterspørgslen efter always-on forbindelse og resilience i forbindelse med network faliure events. Evnen til hurtigt at identificere og afhjælpe forbindelsesproblemer mellem dispergerede enheder og remote infrastruktur er ekstremt vigtigt. Minimér forstyrrelser af kritiske forretningsoperationer og afhjælp netværksproblemer med kombinationen af Opengear SmartOOB™ Management og Failover to Cellular™ for optimal network resilience.

SD-WAN Resilience

SD-WAN giver virksomheder sikre netværksforbindelser til en lavere pris. De mange fordele ved SD-wan har gjort det til en standard enterpriseintegration at oprette mere agile WAN-netværk, der er i stand til at understørre stigningen af sofistikeret distribution af netværksenheder på flere lokationer.

Smart Out-Of-Band

Out-of-Band management er en alternativ adgang til at nå remote enheder, når det primære netværk er nede. Adskilt fra produktionsnetværket, giver dette administratorer mulighed for sikkert at overvåge, få adgang til og administrere alle enheder uden at det påvirker de normale netværksoperationer. Opengear Smart Out-of-Band integreres problemfrit med eksisterende netværks- og managementsysteme, minimerer forstyrrelser og sikrer en always-on forbindelse.

NetOps Automation

Opengear NetOps Automation™-platformen leverer en centraliseret administrationsløsning til NetOps workflows, der muliggør administration af netværket fra centralt hold og minimerer behovet for menneskelig indgriben i datacenteret eller i ”the edge of the network”. NetOps Automation-platformen er bygget på et netværk af Opengear-løsninger, der muliggør tilstedeværelse på hver af virksomhedens lokationer.

Læs også mere om..
Download Opengear Partner Resource Sheet

Få det hurtige overblik og tips til salget af Opengear med deres “cheat sheet” til dig som forhandler.

Læs mere om hvem Opengear er, en kort elevatorpitch, tips og tricks til at sælge deres produkter, specifikationer og meget mere.

Bliv Opengear partner!

Der er mange fordele ved at blive Opengear partner, én af dem er sublim support.

Læs meget mere om Opengears fordele i deres partner program ved at følge linket nedenfor.

 

 

 

 

Trade-up til Smart Out-of-Band kampagne

Få 3% ekstra “på toppen” for hver deal reg. med Opengears “Trade-up Smart Out-of-Band kampagne”.
Regler og vilkår gælder.

Webinar: Network resilience on campus

Skoler og universiteter skal beskytte deres infrastruktur for at understøtte de konstant, nye compute-krav. Campus-netværk udgør store udfordringer for netværksteams, da de fleste netværk spænder over flere bygninger, som måske ikke er lette at få adgang til fysisk. Lær meget mere i on-demand webinaret om, hvordan Opengears løsninger kan hjælpe.

NetOps til din kundes netværk

Opengears Network Resilience Platform er bygget på Lighthouse management software, som orkestrerer et remote netværk af
NetOps Console-servere og andre Opengear-enheder. Platformen giver sikker adgang til netværksenheder, mens den automatiserer NetOps-processer via en separat management plane.

Bestil Opengear på eShoppen!

På vores eshop har vi samlet et udvalg af Opengears produkter, som du let kan bestille. Log ind for at se priserne.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Opengear, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM