Netværk

Software-defined Secure Networks (SDSN)

Hvad er SDSN?

Det kan være svært at sørge for at dit it-miljø følger med i det tempo, som den teknologiske udvikling sætter standarden for. Dit netværk var for nogle år siden enklere end det er i dag. Nu er det typisk spredt på tværs af geografi, clouds, funktioner eller kost-centre. Samtidigt er de cyber kriminelle desværre også blevet dygtige til at iværksætte hyppigere og mere komplekse angreb.

Fra det øjeblik dit forsvar mod de cyber kriminelle fejler, tager det fat og spreder sig i dit netværk. At beskytte sig på den bedst mulig måde i dag kræver it-sikkerhedsløsninger, som kan analysere trafik og mulige trusler, og bearbejde og behandle disse via. automatiske beskyttende metoder.

Juniper’s SDSN imødekommer den udfordring. Det er en avanceret cyber sikkerheds platform, som giver dig en enklere drift, og som helt automatisk tilpasser sig i forhold til det aktuelle trusselsniveau. Det betyder blandt andet, at det ansvarlige sikkerhedsteam vil få flere ressourcer til forretningsudvikling frem for “brandslukningsopgaver”

 

Diagram What Is Data Sdsn

 Umiddelbare gevinster ved SDSN

  • Enklere drift på tværs af hybride miljøer, så du kan kan respondere hurtigere, hvis uheldet er ude.
  • Avanceret identifikation af malware, der kan være svær opdage, herunder ransomware. real-time trussels intelligence, som tilpasses de aktuelle scenarier.
  • Automaticeret policy styring og enforcement, som benytter netværks og trusselsdata til at opdatere politikker og udrulle det nye sammenhængende regel-set til hele miljøet.
  • One-touch mitigering ved hjælp af integration med in-line værktøjer
  • Omfattende indblik med professionel SIEM ekspertice, som øger effektiviteten.

Kort fortalt, så vil du med Software Defined Secure Networks befinde dig et skridt foran de cyber kriminelle. En afledt gevinst heraf vil samtidig være en endnu højere effektivitet i it-sikkerhedsteamet, så du i sidste ende kan fokusere på det vigtigste –  forretningen!

 

Hjørnestenene i et sikkert netværk

En Juniper SDSN-løsning består af en række teknologier. De fleste er naturligvis fra Juniper selv, men Juniper har samtidig udvalgt teknologier fra en række ”best-of-breed” producenter. Det sikrer dig en enestående løsning, hvor integration til andre teknologier i dit netværk helt automatisk ”taler sammen”

Alt efter behov, kan du sammensætte nedenstående komponenter, så det passer til dig – og naturligvis din pengepung.

Juniper komponenter :
SRX firewalls, vSRX (virtuelle firewalls), Security Director med Policy Enforcer, Next Generation Firewall Services, Juniper Sky Advanced Threat Prevention, Secure Analytics, Contrail Security.

Derudover så er en  Juniper SDSN løsning er baseret på teknologier fra bl.a. Aruba, Carbon Black, CipherCloud, ForeScout og Netskope.

 

Juniper SDSN komponenter

Juniper Info
Download
White Paper - SDSN

I samarbejde med ESG (Enterprise Strategy Group) har Juniper udarbejdet White Paper omkring Software-defined Secure Networks.

Software-defined Secure Networks in action

Se infographis omkring Juniper SDSN

Løsningsbeskrivelse

Se den komplette løsningsbeskrivelse af Juniper SDSN

Vil du vide mere?

 

Hvis du vil høre mere om, hvordan SEC DATACOM kan hjælpe dig og din virksomhed hen mod en automatiseret sikkerhedsløsning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan også tilbyde en workshop, hvor vi viser og gennemgår udvalgte løsninger og teknologier.

 

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM