Følg med markedet ...

og få del i væksten på Managed Network Services

Efterspørgslen på Managed Network Services er steget støt gennem de seneste år. Mange analytikere forudser, at væksten på netop dette område vil stige yderligere. Som udbyder af NaaS (Network-as-a-Service) forventes det, at man kan tilbyde løsninger og værktøjer, der simplificerer drift og administration og samtidig muliggør en høj indtjening.

Styrk eller udvid dit servicekatalog med Juniper NaaS-platform
Som en af de absolut førende leverandør af netværksløsninger, har Juniper en “skræddersyet” løsning til partnere, der vil differantiere deres forretning og følge markedet med NaaS. Du vil bliver overrasket over, hvor få investeringer og kompetencer der kræves, for at få NaaS som en del af dit servicekatalog og muligheden for at øge dine indtægter.

Én NaaS-platform til hele netværks-stacken

Juniper har implementeret mange nye features i deres AIOps-platform målrettet partnere, der tilbyder NaaS-løsninger. Disse vil blandt andet gøre det lettere at implementere og administrere hele netværks-stacken, både kablede, trådløse og sikre SD-WAN løsninger.

Én portal med AI-baseret dashboard

Det er Junipers AI for Operations (AIOps) platform, der er fundamentet i løsningen. Med indsigt og automatisering drevet af Mist AI har Juniper med succes kombineret kablet, trådløs og SD-WAN-netværksadministration i én  samlet cloud-baseret platform. Et nyt dashboard drevet af AI giver en omfattende multitenant-visning af realtidsfunktionaliteten af kablede, trådløse og krypterede SD-WAN-netværk. Med Mist AI™ og Juniper Mist Cloud får dit NetOps-team proaktiv indsigt og automatisering på tværs af hele stakken.

 

Enkel og fleksibel administration af abonnementer / licenser

Juniper har gjort operationalisering af administrationen af cloud-abonnementstjenester simplere end nogensinde før. Med den nye AI-drevne løsning vil både partnere og slutkunder få mulighed for at let at skifte licenser på tværs af hardwareenheder, uanset lokation . Dette er med til at øge fleksibiliteten og samtidig sænke investeringsomkostningerne.  Alle licenser er tilgængelige på ét sted, hvilket gør det let af administrere og skalere efter behov.

Flere betalings- og anskaffelsesmuligheder

Med nye betalingsmetoder gjort tilgængelige gennem Juniper Financial Services (JFS), har Juniper Networks opdateret konventionelle finansielle modeller for administrerede tjenester. Ud over de tidligere tilbudte 1-, 3- og 5-årige licenser tilbyder Juniper nu periodiske abonnementstjenester (f.eks. månedlige) på den AI-drevne Enterprise-portefølje. Disse valg, som inkluderer muligheden for at betale for en administreret netværkstjeneste fra både CAPEX- og OPEX-budgetter, gør det nemmere end nogensinde før at sikre, at Juniper-løsningen opfylder kravene fra alle partnere og kunder.

Få en demo!

Hos SEC DATACOM kan du som forhandler se, hvordan denne Network-as-a-Service platform fungerer. Du kan samtidig få sparing med os omkring jeres muligheder og behov. Du får også mulighed for selv at teste, hvor let og effektivt løsningen kan sættes op, og med selvsyn se, hvor fleksibelt løsningen faktisk er.

Klik på link nedenfor og book en demo af Juniper NaaS-platformen

Kom i gang med NaaS - vi hjælper dig!

Vi er godt klar over, at det i en travl hverdag kan være svært at finde tid til at implementere nye  services. På den anden side, så kan nye services være med til at styrke din forretning og vores fælles samarbejde. Derfor så tilbyder vi hjælp til at komme godt i gang. Tag fat i os så vi kan aftale et møde, hvor vi vender muligheder, initiativer og sammen udarbejder en actionplan.