Brug faciliteter og workspace smart og effektivt .

Den hybride arbejdsplads

Den hybride arbejdsplads har givet mange virksomheder og medarbejdere stof til eftertanke. Med en tilbagevenden til arbejdspladsen efter en lang periode med hjemmearbejde har det vist sig, at mange medarbejdere ønsker et mere fleksibelt arbejdsliv, hvor det er helt naturligt at arbejde både hjemme og på kontoret. Det vil alt andet lige betyde, at der skal tænkes anderledes i indretningen af det fysiske kontormiljø.

Fleksibilitet – et nøgleord i fremtidens arbejdsliv

Kontormiljøer har ændret sig meget de seneste år, og udtryk som åbne, aktivitetsbaserede eller hybride arbejdsmiljøer er ofte hørt i denne sammenhæng. Men det handler om meget andet end selve bygningen og de fysiske rammer. Det er en kombination af adfærd, trivsel, arbejdsmetoder og ikke mindst generationsforskelle, der skal tages hensyn til. Uanset hvad, så forventer medarbejderne i høj grad, at de har adgang til relevant information og kan arbejde uanset hvor de befinder sig og hvornår det passer dem bedst. Det er man som virksomhed nødt til at forholde sig til, hvis man fortsat vil fastholde og tiltrække nøglemedarbejdere.

Teknologi kan sætte rammerne for et agilt arbejdsmiljø

Teknologi er et vigtigt “værktøj”, når der skal skabes agile arbejdsmiljøer. Det kan f.eks. være optimering af “workspace”, flere fleksible arbejdspladser eller skabe rum, der fremmer samarbejde og innovation. Ved at anvende teknologi på arbejdspladsen i forbindelse med Workplace Management kan du sætte rammer, som hjælper medarbejderne med at arbejde mere effektivt og ikke mindst øge deres tilfredshed. GoBright-platformen er et godt eksempel på teknologi, der kan sætte rammerne for et agilt arbejdsmiljø.

GoBright – en prisvindende løsning til den hybride arbejdsplads.

Kategorien “Hybrid Working Solutions” blev nyligt tilføjet til dette års BOP-Awards, da organisationen forstår, at hybridarbejde vil være ‘the new normal’.

GoBright har udviklet digitale løsninger til Desk & Room Booking, besøgsregistrering og Digital Signage. Disse løsninger  gør arbejdet på hybridkontoret endnu mere effektivt, lettere og smartere.

Juryen udtaler:

GoBright – A smart software (cloud) solution for the office environment of organisations. Now that fixed desk are increasingly going overboard and flexible working becomes the norm, employees can easily book a meeting room or workplace with GoBright. Conveniently, visitors can be pre-registered, so they only have to scan their QR code upon arrival, without the need for a manned reception. Thanks to the combination of workplace reservations, check-in/check-out and sensors, the current occupancy data can be seen. GoBright has developed an efficient tool that can manage the return to the office. Finally, it can also be a handy planning tool for facility / cleaning.

 

GoBright Room & Desk booking

Med GoBright løsningerne kan du let reducere kapaciteten i et enkelt kontor, pr. etage eller begrænse antallet af personer i din bygning. Når medarbejdere reserverer deres arbejdsplads eller mødelokale på forhånd, ved de, hvad de kan forvente, når de kommer til kontoret. Det er en intuitiv løsning, hvor man hurtigt kan checke ledige arbejdspladser og med en PC, smartphone eller et et personligt NFC-kort kan man let booke en arbejdsplads. Herefter “tilpasses” arbejdspladsen personlige præferencer. F.eks. justeres skrivebordet til den enkeltes sidde- eller ståhøjde. Som arbejdsgiver ved du nøjagtigt, hvor mange mennesker der er på kontoret på et givet tidspunkt, og du får indsigt i frie og optagede mødelokaler og arbejdspladser. Du ved nu, hvad de travleste dage i ugen eller de travleste timer på en dag er. På den måde kan du råde grupper til at komme på arbejde på et andet tidspunkt eller opskalere rengøring på bestemte dage.

Klik på links nedenfor for at læse mere om GoBright Room & Desk booking løsningerne

Vil du vide mere, eller ønsker du en demo af GoBright Room & Desk booking?

Vi har opsat et demo-miljø, hvor vi ikke “bare” kan kan fortælle om GoBright Room & Desk booking, men helt konkret vise, hvordan det fungerer. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig inden for 24 timer.