Partner

ColorTokens

Forenkl og strømlign protection og compliance af cloud workloads, applikationer og endpoints

Beskyt virksomhedens kritiske aktiver med en enestående segmenterings- og visibilty-sikkerhedsløsning!

Før i tiden kunne man stole på alt der var inde for virksomhedens netværk, men tiderne er skiftet og enterprise netværk er simpelthen ikke det samme længere. Mikrosegmentering, multi-cloud strategies, Dynamic Workloads og Zero Trust Networking er ikke længere kun buzzwords, men er principperne bag en lettere digital transformation i virksomheden. Som et resultat heraf fokuserer sikkerhedsteams på en strategisk Zero Trust-tilgang. Zero Trust-tilgangen anvendes da brugerne kan være uforsigtige, kompromitterede og endda kriminelle, hvilket kan resultere i at ondsindede kan få adgang til kritiske applikationer og data.

For at imødekomme en moderne it-security-arkitektur har ColorTokens bygget deres Xtended ZeroTrust-platform fra bunden af. ColorTokens-platformen er cloud-baseret, hvilket gør den tilgængelig efter behov, er let at implementere og vedligeholde. Platformen sikrer fuldt ud cloud workloads fra ”containers” til dynamiske applikation, endpoints, servere og meget mere. Platformen gør det muligt for administratorer at visualisere og mikrosegmentere deres it-infrastruktur, blokere avanceret malware samt ”lateral threats”, tilbageholde og reagere på dataovertrædelser og være forberedt på zero day attacks – alt sammen samtidig med at integrationen fungerer smertefri med virksomhedens eksisterende sikkerhedsløsninger.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos SEC DATACOM er vi stolte af vores Nordiske samarbejde med ColorTokens! Det betyder også, at vi har sat os rigtig godt ind i deres Xtended ZeroTrust-platform. Vi har i al beskedenhed et stærkt teknisk og forretningsmæssigt know-how. Det betyder, at du kan arbejde sammen med en række mennesker, der kan hjælpe dig igennem hele eller dele af salgsprocessen – så som:

  • Teknisk presale
  • Design, installationer og konfigurationer
  • Deltagelse på møder sammen med dig og dine kunder
  • Marketing services, der kan hjælpe med til at skabe efterspørgsel til din forretning samt co-finansiering til aktiviteter

LØSNINGER

ColorTokens’ Xview for Visibility

Du kan ikke beskytte det, du ikke har overblik over. Få fuldt overblik over applikationer, endpoints og workloads med ColorTokens’ Xview for Visibility

Visulaisér dit netværk – centralisér alle enheder på sværs af virksomhedens cloud og on-premise-løsninger, så du får ét samlet overblik.

Registrér trusler med advanced analytics – identificér Indicators of Compromise (IoCs) før den faktiske trussel eksisterer

Nem overholdelse af compliance vha. ”visualization” – simplificér
compliance og audits af virksomhedens komplekse, multicloud miljøer.

ColorTokens’ Xshield for Cloud Workload Protection

Sikr workloads mod interne og eksterne trusler med software-defined, zero-disruption mikrosegementering og adgangskontrol for brugere.

Start beskyttelselsesrejsen med visualisering – nu kan du nemt se tidligere ukendte workloads i dit netværk, network flows samt kortlægge application dependencies

Mål virksomhedens sikkerhedsposition – automatisér og orkestrér politikker og migrer sikkert applikationer til skyen

Skab ZeroTrust Zoner ved blot få klik - blokér og hold kommunikation tilbage for proaktivt at sikre workloads, brugere og applikationer

The ColorTokens Security Platform

ColorTokens Security Platform leverer branchens eneste cloud-baserede løsning, der kombinerer endpoint protection, workload protection og application control i én agent. Med en proaktiv, cloud-baseret tilgang, sikrer platformen cloud workloads, containers, dynamic applications, endpoints, servere og brugere fra interne og eksterne trusler. Det er nemt for virksomheden hurtigt at visualisere og segmentere hele deres it-infrastruktur, blokere malware, tilbageholde og respondere på APTs og zero-day attacks – samtidig med at løsning let integreres med deres eksisterende sikkerhedsværktøjer.

ColorTokens’ Xprotect for Endpoint Protection

Beskyt virksomhedens endpoint ved proaktivt at lukke ned for breaches, malware, ransomeware and zero-day attacks med en novel cloud-delivered, multi-layered sikkerhedsløsning.

Stressfri sikkerhed ved et enkelt klik – visaulisér, definér og beskyt alle virksomhedens endpoints, helt ned til den enkelte proces

Implementér extented enpoint protection – find og reagér på zero-day trusler ved at isolere og afslutte dårlige processer

Luk legacy og fixed-function systemer – maksimer virksomhedens krisiske legacy systemers oppetid uden at gå ned i performance

Læs også mere om..
Den komplette guide til Zero Trust Security

Download ColorTokens komplette guide til  Zero Trust sikkerhed, der kan beskytte virksomhedens workloads, applikationer og endpoints ved hjælp af Mikrosegmentering.

7 fordele ved micro-segmentering

Mikrosegmentering, en sikkerhedspraksis, der opdeler netværket i isolerede segmenter, så trafikken lettere kan overvåges og kontrolleres har store fordele, når det gælder om at forsvare virksomheden mod avancerede cybertrusler.

Læs Colortokens artikel om 7 fordele ved at anvende Mikrosegementering.

Let og ubesværet compliance med ColorTokens

ColorTokens Xtended ZeroTrust Security Platform, der er baseret på en zero-trust arkitektur kan opdage, stoppe og forudsige overtrædelser af sikkerhed og compliance på tværs af workloads, implementering og enhver bruger. Vha. Xtended ZeroTrust Security Platformen kan virksomheden forenkle sikkerheden og compliance for flere standarder, herunder PCI-DISS, HIPAA og RBI (Indien).

Den komplette guide til PCI-DSS 4.0

PCI-DSS 4.0, den nyeste version af Payment Card Industry Data Security Standard forventes at blive frigivet i slutningen af 2020 eller begyndelsen af 2021. Ligesom i tidligere versioner af PCI-DSS, vil der i 4.0-versionen være et omfattede sæt af retningslinjer, der skal være med til at sikre systemer, der er involveret i behandlingen, opbevaringen og transmissionen af kreditkortdata.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med ColorTokens, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM