Partner

BlackBerry

Intelligent sikkerhed. Overalt.

BlackBerry hjælper organisationer med at beskytte mod cybertrusler og hjælper virksomheder, offentlige myndigheder og kritisk infrastruktur, af alle størrelser, med at sikre Internet of Things (IoT).

BlackBerry’s produkter og tjenester inkluderer: Cylance® AI-baserede endpoint-sikkerhedsløsninger, BlackBerry® Unified Endpoint Management, BlackBerry® AtHoc® løsning til kritisk hændelseshåndtering og BlackBerry® QNX® software til sikre embedded systemer.

BlackBerrys løsninger er anerkendte i branchen, og de har bl.a. fået en pris for deres endpoint løsning ved SE Labs og i 2021 vandt de førstepladsen ved SOC X World Championship.

Løsninger
Cybersecurity drevet af Cylance AI:

BlackBerrys mission er at samarbejde med organisationer, i alle størrelser, for at beskytte deres forretning og muliggøre hybrid arbejde samtidig med at kompleksiteten reduceres.

Threat Intelligence

BlackBerry’s Threat Research & Intelligence-team arbejder 24/7 for at reducere risikoen for cyberangreb samt identificere og stoppe trusler.

Unified Endpoint Management

Muliggør sikker produktivitet på tværs af en stadig mere digital arbejdsplads med forenet endpoint management og politikstyring.

Secure Communications

Muliggør kommunikation på brugernes foretrukne enheder, herunder BYOD, uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om mulighederne med BlackBerry, så udfyld formularen her og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Telefon:       +45 4810 8000
E-mail:         sec@secdatacom.dk