Partner

BlackBerry

Pålidelig Unified Endpoint Security og Unified Endpoint Management

Pålidelig beskyttelse og nem administration af alle
typer enheder

BlackBerry’s vision er at sikre en ‘connected’ fremtid, som du kan stole på. Med den nye BlackBerry Spark-platform leverer BlackBerry en pålidelig Zero Trust-arkitektur med omfattende Unified Endpoint Security (UES) -løsninger og lettere administration gennem kraftfulde Unified Endpoint Management (UEM) -værktøjer.

BlackBerry Spark-platformen er et produkt af integrationen af ​​AV-teknologier fra Cylance, der begyndte med opkøbet i 2019.

Med platformen tilbyder BlackBerry en samlet arkitektur til styring af enheder, kombineret med AI-drevet detektion, forebyggelse og respons af alle typer endpoints på tværs af organisationen.

BlackBerry Spark tilbyder det bredeste udvalg af sikkerhedsfunktioner og uovertruffen beskyttelse for hele spektret af enheder, systemer og applikationer, der er kritiske for virksomheder i dag.

BlackBerry Spark Suites

BlackBerry Spark tilbyder værktøjer til øget synlighed samt sikkerhedsværktøjer til alle typer endpoints, systemer og applikationer.
Platformen kombinerer AI, machine learning og automatiseringsteknikker til at levere pålidelig og innovativ beskyttelse mod cybertrusler.

Unified Endpoint Security & Management
BlackBerry Spark

BlackBerry Spark Suite indeholder alle funktionerne i BlackBerry Spark UEM Suiten og BlackBerry Spark UES Suiten – og er dermed en samlet løsning til  alle organisations behov for Unified Endpoint Security og Unified Endpoint Management. Platformen tilbyder en af ​​markedets mest omfattende løsninger til sikkerhed og administration, der giver et overblik over medarbejdere, enheder, netværk, applikationer og muliggør automatisering af processer.

Takket være abonnementsmodellen undgår du store investeringer og kan forudsige omkostningerne i løbet af året. Med andre ord, en løsning, der imødekommer aktuelle og fremtidige behov, men som vokser med organisationen i det krævede tempo.

Unified Endpoint Security
BlackBerry Spark UES

BlackBerry Spark UES Suite tilbyder komplet sikkerhed, der beskytter organisationens brugere og enheder. Platformen inkluderer AI-driven Endpoint Protection (EPP), Endpoint Detection and Response (EDR), User & Entity Behaviour Analysis (UEBA) og næste generation af Mobile Threat Defense (MTD), der effektivt modvirker indtrængen og hjælper organisationer med at beskytte sig mod sofistikerede trusler.

Platformen er baseret på en Zero Trust-strategi, der dækker hele spektret af virksomhedens enheder, netværk, applikationer og medarbejdere. Gennem kontinuerlig brugergodkendelse og dynamisk tilpasning af sikkerhedspolitikker leverer Spark UES også en “Zero Touch” -oplevelse, der forbedrer sikkerheden uden at forstyrre brugernes oplevelse.

Unified Endpoint Management
BlackBerry Spark UEM

Giv medarbejderne mulighed for fleksibelt arbejde, hvor selv private enheder kan blive en del af virksomhedens infrastruktur uden at gå på kompromis med sikkerheden. BlackBerry Spark UEM Suites er en samlet platform, der hjælper med at strømline administrationsprocesser for enheder, applikationer, filer og brugere. Det gør brugerne mere tilfredse og effektive, mens it-administratorer kan spare ressourcer.

BlackBerry leverer løsninger til virksomheder, der har meget omfattende sikkerhedskrav, en kompleks mobil infrastruktur og meget krævende politiske og juridiske krav, der skal overholdes. Selv hvis din organisation ikke har så strenge behov, kan du være sikker på, at din BlackBerry Spark UEM Suites har en løsning, der er pålidelig.

 

 

BlackBerry Spark Suites til Unified Endpoint Security og Management

Se en kort video, der introducerer BlackBerry Spark – en platform med værktøjer til synlighed, administration og sikkerhed til alle typer endpoints, systemer og applikationer.

Produktområde

Unified Endpoint Security (UES), Internet of Things (IoT), Device Security, Unified Endpoint Management (UEM)

Kontakt

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om mulighederne med BlackBerry? Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Telefon:       +45 4810 8000
E-mail:         sec@secdatacom.dk