Partner

Armis

Den førende sikkerhedsplatform til agentløse enheder og IoT devices.

Eksplosiv udvikling af digitale enheder der er forbundet

 

40% af de enheder der er forbundet til netværket, kan ikke identificeres eller ses!

It-sikkerhedsteams kæmper en kamp for at identificere alle de enheder, der konstant bliver forbundet til deres netværk. Hvert år vokser antallet af unmanaged enheder, der finder vej ind i virksomhedens netværk med næsten 31%, og i år 2021 forudsiges det, at op til 90% af disse vil være unmanaged og IoT enheder. Selvom disse tilsluttede enheder hjælper med at opnå større produktivitet, så udgør de også en større sikkerheds risiko. Langt størstedelen af disse enheder har nemlig ingen indbygget sikkerhed, og det ikke ikke muligt umiddelbart at identificere og opdatere disse. 

Traditionelle firewall, netværks- og end-point sikkerhedsprodukter vil ikke være tilstrækkelige. Alt dette kan udgøre et stort problem for dit it-sikkerhedsteam.

 

Unik database kan identificere mere end 280 millioner enheder

Armis Device Knowledgebase kan identificere mere 280 millioner enheder, og kan derfor finde alle enheder og dermed detektere forbundne risici i dit miljø. Hvis en enhed handler mistænkeligt eller ondsindet, kan Armis afbryde forbindelsen eller sætte denne i karantæne.  

Armis knowledge database

 

Armis Security Platform

Armis er den første agentløse sikkerhedsplatform, der adresserer det nye trusselslandskab af unmanaged og IoT-enheder. Armis identificerer alle managed, unmanaged og IoT-enheder til og fra dit netværk, analyserer enhedsadfærd for at identificere risici eller angreb og beskytter kritiske data og systemer. Da Armis er agentløs, kan det let integreres med eksisterende sikkerhedsprodukter. Armis overvåger passivt både kablet og trådløs netværkstrafik, for at identificere alle enheder og for at forstå deres adfærd. Derefter analyseres disse data i Armis Risk Engine, som bruger enhedsprofiler og karakteristika fra Armis Device Knowledgebase til at identificere hver enhed, vurdere dens risici, opdage trusler for herefter at komme med anbefaling til udbedring.

 

Seeing is believing

På under to minutter kan du få et hurtigt overblik af Armis sikkerhedsplatform. Hvis du vil gå mere i dybden, kan du få en live demo, hvor vi gennemgår, hvor effektivt Armis kan detektere unmanaged og IoT enheder.  

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring Armis så udfyld felterne, og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +45 4810 8000 eller sec@secdatacom.dk