Partner

Armis

Sikrer unmanaged og IoT enheder

Den førende sikkerhedsplatform til agentløse enheder og IoT devices.

Nogle af de største virksomheder i verdenen har tillid til Armis’s realtid og kontinuerlig beskyttelse og for at kunne se og kontrollere alle administrerede, ikke administrerede, enheder hvor det ikke er muligt at installere en agent samt IoT-enheder. F.eks. traditionelle enheder som bærbare computere og smartphones til nye smarte enheder som smart TV, webkameraer, overvågningskameraer, printere, HVAC-systemer, industrielle styresystemer, PLC’er samt medicinsk udstyr med mere.

Armis leverer passiv og uovertruffen oversigt over alle aktiver i netværket samt risikostyring, detektion og respons. Kernen i platformen er deres “Armis Device Knowledgebase” som er verdens største Cloudbaserede, “crowd-sourced” vidensdatabase i forhold til enheders adfærd. Pt. kender vidensdatabasen adfærd på mere end 230 millioner enheder, og det antal vokser dagligt.

Armis følger en enheds adfærd, forbindelser og historik, og lader Armis sammenligne realtidsadfærd på enheden med en ”kendt god” baseline for herved at identificere overtrædelser af politikker, mis-konfigurationer eller unormal opførsel. Når en enhed handler mistænkeligt eller ondsindet, kan Armis afbryde forbindelsen eller sætte denne i karantæne.

 

 

Armis knowledge database

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hos SEC DATACOM er vi stolte af vores Nordiske samarbejde med Armis! Det betyder også, at vi har sat os rigtig godt ind i deres platform. Vi har i al beskedenhed et stærkt teknisk og forretningsmæssigt know-how. Det betyder, at du kan arbejdesammen med en række mennesker, der kan hjælpe dig igennem hele eller dele af salgsprocessen – så som:

  • Teknisk presale
  • Design, installationer og konfigurationer
  • Deltagelse på møder sammen med dig og dine kunder
  • Marketing services, der kan hjælpe med til at skabe efterspørgsel til din forretning samt co-finansiering til aktiviteter.

Agentless Device Security

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring Armis så udfyld felterne, og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +45 4810 8000 eller sec@secdatacom.dk