Netværk, Nyhed

SEC DATACOM og Juniper Networks udvider samarbejdet.

Distribution af Mist Systems - markedets første AI-baserede WiFi.

Med købet af Mist Systems tidligere i 2019 styrkede Juniper Networks deres produktportefølje yderligere med en unik WiFi løsning. SEC DATACOM har indgået aftale med Juniper Networks omkring distribution af Mist WiFi-løsninger. Der er ikke tale om en "traditionel" WiFi løsning, da Mist bruger Artificial Intelligence (AI) til at forenkle og effektivisere administrationen af WiFI. Løsningen er "født" i clouden, og bygger på en moderne arkitektur uden fysiske WLAN controllere. Det er også muligt at administrere det kablede netværk, således at den AI-baserede fejlsøgning og kontrol afdækker både WLAN og LAN udfordringer. Der er mange muligheder for automatisering og API’er, derudover har Mist integreret location teknologi (Bluetooth) i samme løsning.

Øget brugertilfredshed og lavere driftsomkostninger

Fundamentet i Mist er WiFi Assurance og Marvis, som er den første AI-baserede “virtual network assistant” til administration af WLAN og LAN. Den AI-drevne Marvis Actions funktion i Mist løsningen kan endda selv fikse en del problemer uden at netværks administratoren løfter en finger.

 

Marvis Virtual Network Assistant

WiFi Assurance

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information omkring Mist System, så udfyld felterne og vi kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen til at kontakte os på +45 4810 8000