Nyhed, Server/Storage

Micro Datacenter

Komplet Datacenter på få kvadratmeter.

Et Micro Datacenter er et mindre kabinet der indholder alle essentielle komponenter som i et traditionelt datacenter. Ofte er det udstyret med konvergeret eller hyperkonvergeret it-infrastruktur og indeholder samtidig management software, UPS, strøm og køling. Et Micro Datacenter er f.eks. ideelt til industrielle miljøer/løsninger, eller hvor der opstår behov for et midlertidigt datacenter, der hurtigt kan implementeres.


Det næste inden for datacentre

Et micro datacenter er i bund og grund hvad det lyder som. Det er små specialdesignede kabinetter med indbyggede racks,som kan udstyres med datacenter infrastruktur.

Ingen tvivl – mange virksomheder har implementeret en cloud-løsning, men der er stadivæk efterspørgsel på decentrale datacentre, og her kan et micro datacenter være løsningen. Det er oplagt, at de små kabinetter reducerer det  fysiske fodaftryk samt energiforbruget, men der også en række teknologier som kan være med til at øge efterspørgslen på micro datacentre:

  • IoT
  • Edge computing
  • 5G
  • Hybrid Cloud

Der findes flere forskellige typer af kabinetter, som hver især egner sig til specifikke miljøer eller behov. Fælles for dem er, at det er kompakte og fleksible plug-and-play løsninger, som kan bruges i både små og helt store virksomheder

Et micro datacenter er ideelt til mange behov og i forskellige miløer

Industrielle miljøer. I miljøer, hvor der skal tages højde for varme, fugt og støv, f.eks. byggepladser og produktionshaller.
Midlertidigt behov for et datacenter. Til tider kan der opstå behov for at etablere et midlertidigt datacenter, som hurtigt kan implementeres. Det kunne f.eks. være til test-miljøer eller hvis dele af det eksisterende datacenter skal renoveres.
Offshore. Skibe, boreplatforme mv.
Afdelingskontorer Et lokalt datacenter på en eller flere afdelingslokationer
Små kontorer. Kontorer eller forretninger, hvor der er behov for et datacenter, som leveres i et støjdæmpet kabinet med sikring
Ekstra rack-space. Er man "løbet tør" for plads i de eksisterende racks, kunne et micro datacenter være oplagt
APC EcoStruxure Micro Datacenter kabinetter
APC S-serie
Til it-miljøer
APC C-serie
Til kontor- forretningslokaler
APC R-serie
Til industrielle miljøer

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere infomation omkring APC Schneider Micro Datacenter så udfyld formularen, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4810 8000.