Simpel og automatiseret. Juniper Networks SD-WAN - nu as-a-service.

Nu kan du spare masser af tid og undgå unødvendig kompleksitet og udfordringer med Juniper Networks Public Cloud baserede SD-WAN løsning.

Den traditionelle SDN er ikke længere sikker

NaaS markedet boomer i øjeblikket, hvilket gør at software-defineret netværk (SDN) ikke længere er tilstrækkelig. SDN har løst mange udfordringer, desværre har det også skabt flere udfordringer hen ad vejen: Flere trafikstrømme som kræver konstant ændring af arkitekturen, forældet lokal infrastruktur, og begrænsninger i netværket på grund af nye krav til applikationer og sikkerhed. Netop derfor tilbyder Juniper Networks nu Contrail SD-WAN som er network-as-a-service(NaaS).

Det behøver ikke å være kompliceret

Med Juniper Contrail SD-WAN er det nemt at navigere forbi udfordringerne på din rejse mod en sikker og automatiseret “multi-cloud” – takket være fleksibilitet og simplicitet. Løsningen kan skaleres fra 1 til 10 000 enheder, og kan dermed tilpasses netop dine forretnings-behov. Du kan installere on-premise eller bruge den skybaserede version – det indeholder de samme features, uanset hvad du vælger. Læs mere om fordelene nedenfor.

Derfor skal du vælge SD-WAN as-a-service fra Juniper Networks

De bedste spillere på markedet
Partnerskaber med WAN-udbydere hjælper Juniper Networks med at sikre kvaliteten – også til 5G.

Integratorer så som IBM og NEC arbejder sammen med Juniper Networks for at levere best-in-class SD-WAN til vores kunder. Juniper Networks tror på, at de rigtige parterskaber, er dem der skaber det bedste produkt. Vi tror, at man bør sætte spørgsmåltegn ved en producent eller udbyder som påstår at de selv har produceret og udviklet en end-to-end SD-WAN løsning kun bestående af egne komponenter. Ejer producenten en telecom infrastruktur, ejer de selve Internettet? Hvordan garanterer de forbindelsens tilgængelighed og ikke mindst sikkerhed?

Læs mere
AI teknologi giver transparens
Juniper Networks SD-WAN as-a-service forbinder al Infrastruktur, kablet så vel som trådløst, med overvågning og analyse.

Juniper Networks har for nylig opkøbt Mist Systems, som står bag den første AI-drevne WLAN-platform. Ved at kombinere Mist Systems med Juniper Networks, smelter AI og IT sammen på den bedst mulige måde.  Du kan læse mere om Mist og de kræfter Juniper har tilføjet virksomheden ved at opkøbe dem, her. 

Læs mere
Mindre kompleksitet - mere automatisering
SD-WAN leveret gennem skyen

SD-WAN leveret gennem skyen fjerner kompleksiteten ved software procedurer, som mange nok ville være enige i, er den sværeste del af SDN. Planlægning, etablering og drift af en SD-WAN infrastruktur kræver i øvrigt en høj grad af Service Management af den aktuelle SD-WAN udbyder. Administration, drift, patching og strømudgifter på en række servere lokalt er en byrde mange gerne vil slippe for. Den lokale SD-WAN-løsning tilbydes nu som en service, der giver en administreret cloud-delivered implementeringsmulighed.

Læs mere
Alle fordele, uden at løfte en finger
Få alle fordelene imens Juniper Networks gør det tunge arbejde

Når servicen er ’as-a-service’ så har Juniper Networks al ansvar for at holde platformen i luften. Det er dermed Juniper Networks der har ansvar for samarbejde med andre aktører omkring HW, SW og services. Det er Juniper Networks, der sørger for at indsamle data og erfaringer om mulige udfordringer og trusler i netværket da de er leverandøren der står centralt hos alle de store Internet-udbydere globalt. Få alle fordele, uden at løfte en finger.

Læs mere

Book en demo

Ét er at læse om Juniper SD-WAN as-a-service, noget andet er at prøve det i virkeligheden. Vi vil meget gerne vise dig, hvordan løsningerne fra Juniper Networks fungerer i praksis, og hvor nemt det er at administrere, ved at aftale en demo. Om ikke andet, så lad os starte med en uforpligtende snak om dine behov, og hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst mulig.