Kurser

Generelt om kurser

Vi afholder kurser i alle vores produkter og løsninger. Er det kursus du søger ikke i vores aktivitetskalender, så kontakt os og vi finder en løsning.

Vores instruktører
Vores instruktører er uddannede Certified Instructors med erfaring og specialviden.
I hverdagen arbejder vores instruktører som eksperter inden for det område, de underviser i. Det giver et godt fundament og sikrer dig det største udbytte af kurserne, da instruktørerne både har den praktiske og teoretiske viden, der skal til for at formidle budskaberne interessant og engageret.

Undervisningssprog
Al undervisningsmateriale er på engelsk. Er der ikke-dansktalende deltagere på kurset, bliver det afholdt på engelsk.

Tilmelding
Tilmelding kan gøres via vores formular på hjemmesiden eller via e-mail til adressen kursus@secdatacom.dk med angivelse af, hvilket kursus samt hvilken dato kursisten ønsker at deltage. Venligst også angiv firma samt kursistens oplysninger såsom navn og e-mail. Er man slutbruger, skal forhandlernavn samt attention person hos forhandler angives.

Framelding
Afbud eller ændring i deltagernavn skal ske til kursus@secdatacom.dk. Framelding er gratis indtil 14 dage før kursets afholdelse. Ved framelding mellem 14 dage og 7 dage før kurset faktureres 50 % af kursusprisen, og ved framelding mindre end 7 dage før kurset faktureres den fulde pris.
Såfremt du er forhindret i at deltage på et kursus, har du mulighed for at overdrage din tilmelding til anden deltager/kollega.

Bekræftelse
Ved tilmelding modtager du en bekræftelse, der indeholder aktuelle oplysninger samt tidspunkter.

Sted
Sjælland: SEC DataCom A/S, Gydevang 17-19, 3450 Allerød, tlf. +45 48108000.
Overnatning: Hotel Farum Park, tlf. 4434 2500 eller Hotel Hillerød a/s, tlf. 4824 0800.
Husk at gøre opmærksom på, at du er kursist hos SEC DataCom for at få rabat. Alle priser er incl. morgenmad.

Jylland: 3-kants området.

Tid
Kl. 9.00-16.00 – medmindre andet er angivet.

Kurserne
Kurserne inkluderer morgenmad samt frokost.

Kursusbevis
Der udstedes i de fleste tilfælde diplom/certifikat efter endt kursus, således at kursisten kan dokumentere de kvalifikationer, der er opnået.

Aflysning
Hos SEC DataCom har vi KURSUSGARANTI – dvs. en kursusbekræftelse fra SEC DataCom er din garanti for at kurset bliver afholdt. Dog kan du risikerer at vi bliver nødt til at flytte kurset til en anden dato. I visse tilfælde vil det være mest optimalt for dit udbytte af kurset, at der er flere deltagere. Dette vil vi i givet fald så informere om.