IT-sikkerhed, Nyhed

FireEye opkøber Verodin

Verodin Security Instrumentation Platform tilføjer væsentligt værdi til FireEye porteføljen, ved at identificere effektiviteten af en virksomheds IT-sikkerhed, i forhold til miskonfiguration, ændringer i it-miljø, ændringer i trusselslandskabet og meget mere. I kombination med FireEyes frontline ekspertise vil Verodin platformen måle og teste it-sikkerhedsmiljøer mod både kendte og nyopdagede trusler som giver virksomheder mulighed for at identificere risici i deres it-sikkerhedskontroller inden kompromittering opstår - og derved hurtigt tilpasse deres forsvar til det evigt udviklende trusselslandskab.

Vi er super spændte på hvad dette opkøb kan generere af ny forretning til os og vores FireEye forhandlere, og ikke mindst mulighed for at give slutkunderne mulighed for at måle effektiviteten af ens IT-sikkerhed.

Verodin på 10 minutter

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med FireEye, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk