Netværk, Nyhed

ExtremeCloud IQ

Du behøver kun én platform til administration af dit netværk- helt uafhængigt af teknologi.

Det er ingen nyhed, at et effektivt netværk først og fremmest skal være stabilt, hurtigt og sikkert. Det er samtidig en kendsgerning , at netværkstrafikken øges konstant, flere trådløse enheder tilsluttes og kompleksiteten bliver større for netværksadministrator. Men med de rigtige teknologier kan den simplificeres. ExtremeCloud IQ er en management platform, der effektiviserer drift og administration af både trådløse og trådede netværk - helt uafhængigt af teknologi.

Forbløffende let og utroligt smart.

Let og smart i samme vending er ikke altid tilfældet, når det drejer sig om netværksteknologier. Men ExtremeCloud IQ er udviklet helt konkret med øje for at optimere ethvert aspekt af netværket –  lige fra implementering og overvågning af enheder til den daglige vedligeholdelse. Samtidig er UX (brugeroplevelsen) meget intuitiv. Som netværksadministrator vil du derfor opleve, at du kan have en større proaktiv rolle i forhold til optimering og udvikling, frem for at fokusere på tidskrævende driftsopgaver.

 

ExtremeCloud IQ highlights:

Det værdifulde overblik
Få det komplette overblik på performance og sikkerhed for hver bruger og enhed i hele netværket.

Unified Policy Management
Granular template-baseret wired og wireless policy management for tusinder af enheder og sites.

Network Health KPIs
Machine Learning hjælper dig med at identificere og overvåge netværkets driftstilstand på et øjeblik.

 

Tegn på uregelmæssigheder i netværket?

ExtremeCloud IQ konstaterer og reagerer på et øjeblik!

ExtremeCloud IQ er en 4. generations platform, som anvender både ML (Machine Learning) og AI (artificial Intelligence) til proaktivt at optimere netværket, ved at finde og udbedre fejl, før de bliver kritiske.

Network Assurance
Network Assurance is provided by a self-driving wired and wireless networking fabric supported by centralized cloud-driven monitoring, reporting, and optimization to keep your network running at maximum performance.
ML-Driven Scorecards
ML-Driven Scorecards remove complexity and hours of guesswork when determining client and network states, providing easy to understand health KPI’s which can be drilled in to for detailed analysis.
Comparative Analytics
Comparative Analytics enabled customers to anonymously baseline and compare their network’s performance and characteristics against similar-sized deployments in the same industry for objective network assessments.

Den første 4. generations platform på markedet

ExtremeCloud ™ IQ er udviklet at benytte avancerede cloud-teknologier, herunder mircroservices, reactive stream processing, indekseret søgning og in-memory-data-grids fra nogle af de førende teknologiproducenter  til at implementere en  opgavebaseret platforminfrastruktur.

End-to end netværksadministration
ExtremeCloud ™ IQ er en helt ny tilgang i forhold  netværksadministration og -drift. Det er en end-to-end platform med integration til de fleste teknologier, hvor design, implementering og sikkerhedsadministration af dit netværk forenkles – lige fra “edge computing” til “core datacenter”.

Vil du "prøvekøre" ExtremeCloud IQ?

Det er sjældent man køber en bil, før man har haft en prøvetur og fået bekræftet, at det er det rigtige valg. Som netværksadministrator vil man selvfølgelig også gerne afprøve nye løsninger, inden man evt. investerer i disse. Vi har derfor opsat et demo-miljø, hvor vi ikke "bare" kan fortælle om ExtremeCloud IQ platformen, men helt konkret vise hvordan den fungerer.

Klik nedenfor og book din personlige demo af ExtremeCloud IQ.

Globale, regionale eller lokale netværk

Du kan implementere ExtremeCloud ™ IQ i ethvert større datacentermiljø som f.eks. AWS, GCP, eller Azure. Der naturligvis også mulighed for en lokal On-Premises løsning.

ExtremeCloud ™ IQ fås i tre versioner: 

  • Public Cloud
  • Private Cloud
  • Local Cloud (On-Premises)

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring ExtremeCloud IQ, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +45 4810 8000 eller sec@secdatacom.dk