IT-sikkerhed, Netværk, Nyhed

Live demo af Juniper Networks produkter og løsninger - snart tilgængelig hos SEC DATACOM

Hos SEC DATACOM kan vi snart tilbyde partnere og kunder live demonstration af Juniper´s produkt-og løsningsfunktionalitet i vores helt egen demo lab. Det vil både kunne gøres "on site" eller remote. Hør Technology Architect Jonas Hauge fra SEC DATACOM fortælle om hvad du kan forvente, når den nye demo lab står klar i Maj.

SEC DATACOM er glade for at kunne annoncere, at fra Maj måned kan partnere og kunder udforske Juniper Networks produkter og løsninger eller teste nye konfigurationer. Dette vil kunne gøres “on site” eller remote, uanset hvor man befinder sig. Demo lab´et kan nås fra hele verden via VPN, og man er derfor ikke låst til en fysisk lokation for at kunne benytte den.

Der er dog visse situationer, hvor fysisk tilstedeværelse vil give mest mening i forhold til demonstration og test“, tilføjer Jonas Hauge.

 

Ideen med en demo lab, er at kunne vise automatisering og provisionering mellem fysiske netværk, servere og infrastruktur i public cloud platforme, som for eksempel Amazon eller Azure.
- Jonas Hauge, Technology Architect hos SEC DATACOM -

 

Jonas Hauge forklarer, at lab’et skal bruges til at vise automatisering og provisionering på tværs af det fysiske netværk, servere og infrastruktur i public cloud. Dertil vil lab´et også kunne vise dele af et Internet Service Provider(ISP) netværk, hvor Multiprotocol Label Switching(MPLS)-baserede teknologier kan testes, samt bruges som interoperabilitetstest mellem Juniper og andre producenter.

Vi forventer at partnere og kunder vil kunne drage stor nytte af at vi kan tage løsninger fra flere producenter, hvor vi demonstrerer, og dermed validerer funktionaliteten i de enkelte løsninger, i modsætning til blot at henvise til et PDF dokument eller en powerpoint.“, siger Jonas Hauge.

Jonas Hauge påpeger, at selv om demo lab´et er planlagt at stå færdig til Maj, så bliver den aldrig som sådan “færdig”, da nye use cases altid vil komme til:

Tanken er at demo lab´et skal være dynamisk i dens natur, således at den er i stand til at tilpasse sig den hastige udvikling af Juniper Networks løsninger og produkter“, afslutter Jonas Hauge.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores kommende demo lab, så udfyld nedenstående formular. Du kan også undersøge vores kommende tekniske workshop, hvor du kan opleve vores nye demo lab live. Læs mere her. 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring hvordan at benytte dig af vores kommende Juniper demo lab, så tøv ikke med at kontakte vores Product Manager, Lars Kvam. Lars står klar til at besvare dine spørgsmål.

Telefonnummer: +45 48108026
E-mail: larsk@secdatacom.dk