Server/Storage

Præinstalleret Windows Server 2019 på Dell EMC PowerEdge servere

Der er flere fordele ved at købe en Dell EMC PowerEdge server med præinstalleret Windows Server 2019. Men helt overordnet er det en markant lavere pris og en lettere opsætning/deployment, der gør sig gældende.


Spar tid, penge og bekymringer

 Vælg en Dell EMC server med præinstalleret Windows Server 2019

Hvis din næste PowerEdge server skal installeres med Windows Server, så er det oplagt at købe den med softwaren præinstalleret. Test viser, at Dell EMC PowerEdge serverere med Windows Server 2019 præinstalleret, kan udrulles/installeres langt hurtigere, end hvis software installeres efterfølgende. Derudover vil det i de fleste tilfælde være lange billigere at købe server og Windows 2019 samlet sammenlignet med at købe server og licens separat.

One-Point of Contact på support
Det kan jo ske, at der opstår fejl eller at performance ikke er som forventet.  Mange gange kan det være svært at gennemskue, om det er i software eller hardware, fejlen skal findes, og man kan ende som “kastebold” mellem to leverandører. Med en præinstalleret version af Windows Server på PowerEdge, behøver du tænke på det. Dell EMC klarer supporten på både server og sofware.

 

Vil du vide mere

Er du i tvivl om, hvilken Dell EMC server der er den rette til din virksomhed, eller har du spørgsmål omkring præinstallation af Windows Server 2019, så kontakt os endelig.

Allerød
Gydevang 17-19
3450 Allerød

Aarhus
Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus V

Tlf.: +45 4810 8000
CVR-nr. 13248699