Alle virksomheder er potentielle ofre for it-kriminelle – også din!

I takt med at virksomheder bliver mere og mere afhængige af IT, stiger risikoen for cyberangreb også – det gælder også mindre og mellemstore virksomheder. Rammes din virksomhed af et hackerangreb, så kan det ikke kun få konsekvenser for din virksomhed, men også dine samarbejdspartnere.

 

 

Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en rapport om digital sikkerhed i de danske SMV’er. Formålet med rapporten er at give et bredt indblik i de danske virksomheders arbejde med digital sikkerhed, samt kortlægge de udfordringer, som virksomhederne står overfor på it-sikkerhedsfronten. Undersøgelsen viste blandt andet, at 44% af danske SMV’er har et for lavt sikkerhedsniveau.

It-sikkerhedsløsning specielt til smv’er

Orker du heller ikke at skulle forholde dig til flere leverandører og platforme? Med it-sikkerhedspakken fra Check Point får du dækket jeres fundamentale it-sikkerhedsbehov med beskyttelse af: Endpoints, Network, Mobile og Email i en samlet pakke og på en platform. Og det bedste af det hele er, at du får en state-of-the-art løsning til en reduceret pris.

Få samme it-sikkerhedsniveau som ”de store”
Mange mindre eller mellemstore virksomheder mangler ofte ressourcer eller de rette kompetencer, der er nødvendige for at kunne forhindre den stigende mængde af sofistikerede cyberangreb som f.eks. phishing og ransomware. Hidtil har langt de fleste it-sikkerhedsløsninger været forbeholdt ”de store”, men hvorfor nøjes? Check Point har ekstraordinært sammensat en pakke med baggrund i de løsninger, der normalt udelukkende er tilgængelige for større organisationer.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Check Point Infinity Spark, så udfyld formularen og vi kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte:
Anett Skytte Mortensen, Partner Manager, Check Point
anettm@secdatacom.dk
+45 48108083

Endpoints, Network, Mobile og Email - i én samlet løsning

Sikkerhedsløsningen fra Check Point er netop udviklet med dette for øje, så du ikke behøver at være Cyber-ekspert for at implementere eller vedligeholde løsningen.

Kort fortalt, så giver løsningen i høj grad samme beskyttelse, som man finder hos mange af “de store” virksomheder:

  • En komplet løsning, der sikrer dine endpoints (PC og mobil), netværk samt e-mail.
  • Et system med alt i én. Du skal blot logge ind et sted
  • Implementering og løbende opdateringer foretages nemt og hurtigt.
  • Fra 10 til 100 brugere med fleksibel licensering.
  • Månedlig eller årlig betaling. Du bestemmer.
  • Teknologier fra en af de førende it-sikkerhedsproducenter, der bliver anvendt af mange store virksomheder.

Sikkerhedspakken indeholder:

 

Firewall fra verdens førende: Førsteklasses trusselsbeskyttelse af adgang til dit netværk. Firewall/Gateway, der er nem at implementere, administrere og vedligeholde. Den integrerer kommunikation og sikkerhed i en “alt-i-en” sikkerhedsgateway med “out-of-the-box” sikkerhed ved hjælp af pålidelige trusselsdata.

Beskytter din e-mail og andre cloud-baserede applikationer: Omfattende beskyttelse til cloud-e-mail for små og mellemstore virksomheder. Den avancerede løsning kombinerer anti-phishing, herunder URL-check og filsandboxing og -desinfektion (CDR), til indgående og interne Office 365- og Google Suite-e-mails.

Sikrer dine PC og Mac-klienter: Avanceret trusselsbeskyttelse mod kendt, ukendt og zero-day malware, sandbox-emulering og -ekstraktion, suppleret med automatisk  analyse af dine PC & Mac-klienter, adgangskontrol og webbeskyttelsesfunktioner.

Mobile enheder:  Omfattende sikkerhed af mobile enheder på enterprise-niveau, der beskytter iOS- og Android-enheder, apps og de netværk, de har adgang til, mod avancerede mobile trusler. Beskytter mod operativsystem-sårbarheder, man-in-the-middle-angreb og ondsindede applikationer.