IT-sikkerhed, Nyhed

Sikkerhed til det digitale klasseværelse

Den digitale tidsalder har forvandlet stort set alle aspekter af den måde vi lever, arbejder og lærer. Undervisning i dag foregår ved hjælp af websteder, apps, spil og mange andre onlineværktøjer. Fordelen ved det er, at børn kan absorbere viden på mange forskellige måder, der stimulerer læringsevnen. Men - det digitale klasseværelse giver desværre også store udfordringer set fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv.

Udfordringer i forbindelse med det digitale klasseværelse
Upassende indhold

Som barn er det i dag nemmere end nogensinde at blive udsat for offensiv, skadelig eller upassende indhold på nettet. Eksplicitte film og vold er i dag rykket ind på internettets uendelige hylder, hvor det er meget nemt at komme til. Upassende indhold kan skade, og det grimme sprog kan smitte.

Cybermobning

Med sociale netværk er der næsten altid en risiko for cybermobning. Cypbermobning er taget til i de seneste år, og blevet et reelt problem for mange børn og unge. I dag bruger de fleste unge jævnligt mobiltelefoner og internet i forbindelse med undervisningen, og derfor er cybermobning desværre også en udfordring på skolebænken.

Phishing

Mange børn er “nemme” ofre for utilsigtet lækage af personlige oplysninger via phishing,  hvor svindlere forsøger at franarre børn deres brugernavn og adgangskode. Det sker typisk ved at brugeren prøver at fremstå som et socialt medie (Twitter, Facebook mf.), en IT administrator eller en person fra barnets eget adressekartotek.

Sandblast For Education2

SandBlast for Education

 

Onlinesikkerhed for studerende og uddannelsesinstitutioner

For at forhindre upassende indhold, cybermobning og phishing, har Check Point udviklet SandBlast for Education, en simpel og effektiv sikkerhedsløsning målrettet enheder udleveret på skoler og uddannelsesinstitutioner. Den er nem at installere som en “extension” af Chrome-browseren, ud over det virker den med G Suite for Education og din eksisterende infrastruktur på skolen eller i distriktet. Den virker selvfølgelig både i og udenfor skoleområdet.

 

 

Nogle af de helt store fordele ved Sandblast for Education, er:

✔Skaber sikrere miljø for browsing ved at blokkere usikre søgemaskiner samt analysere søgninger på f.eks Google, YouTube og Yahoo

✔Forebygger cybermobning på sociale netværk ved at blokkere sider med stødende sprogbrug

✔Perfekt til skoler der aktivt bruger Google

✔Beskytter personlig information ved at blokkere hjemmesider der udøver phishing

✔Forhindrer børn i at bruge deres skoleoplysninger på usikre hjemmesider

✔Fjerner skadelig indhold fra downloadede filer

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Sandblast for Education, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefonnummer: +45 4810 8000
E-mail: sec@secdatacom.dk